Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Δελτίο Τύπου Ζ΄ Ένωσης για τη Σχολή Διαιτησίας

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου της Ζ’ Ένωσης για τη Σχολή Διαιτησίας που έγινε το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεπέρασε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ο αριθμός των συμμετεχόντων στην σχολή διαιτησίας Εθνικού Επιπέδου που διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία η Ένωση μας το Σαββάτο 2 και την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. οδός Δουκός Μποφώρ 1.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν 60 άτομα, αριθμός ρεκόρ όχι μόνο για την Κρήτη που διοργανώθηκε για 3η φορά μέσα σε 6 χρόνια άλλα και Πανελλαδικά αφού σε αντίστοιχες διοργανώσεις ο αριθμός είναι αρκετά λιγότερος.

Κοινό στοιχείο όλων των συμμετεχόντων είναι η αγάπη τους για το τένις ενώ παράλληλα τους δίνετε η ευκαιρία να αναλαμβάνουν από επιδιαιτητές έως κριτές γραμμών σε όλες τις διοργανώσεις εντός της χώρας αλλά και στο εξωτερικό, υπό προϋποθέσεις και με κύριο κριτήριο την εμπειρία. Επομένως ανοίγεται ένας δρόμος ακόμη και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σαν δεύτερη αλλά και κύρια εργασία σε όσους αγαπούν το άθλημα.

Παρά το υπερφορτωμένο πρόγραμμα (συνολικά 15 ώρες σε δύο ημέρες) κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, καθώς τα θέματα ήταν μεγάλου ενδιαφέροντος και η παρουσίασή τους από τον εισηγητή κ. Δημήτρη Σαρατζίδη άριστη.

Το Σάββατο έγινε η θεωρία μέσα στην αίθουσα που παρουσιάστηκαν όλοι οι κανονισμοί διεξαγωγής του τένις και την Κυριακή το πρωί έγινε η πρακτική εξάσκηση μέσα στο γήπεδο και στην συνέχεια ενημερώθηκαν κυρίως για θέματα επιδιαιτησίας. Η σχολή έκλεισε με γραπτές εξετάσεις και την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης σε όλους τους επιτυχόντες.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, τον εισηγητή κ. Δημήτρη Σαρατζίδη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΟΑΑ για την παραχώρηση της αίθουσας και των γηπέδων, τους αθλητές / αθλήτριες του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. Κρουσταλάκη Ασπασία, Μαρκάκη Μαργαρίτα, Νικολακάκης Γιάννης, Τσαγκαράκη Αθηνά, Μεσσαριτάκης Γιώργος, που δέχτηκαν την πρόσκληση μας να παίξουν μεταξύ τους αγώνες ώστε να γίνει η πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων της σχολής καθώς επίσης και τον διαιτητή κ. Γιάννη Βουράκη για την βοήθεια στην πρακτική εξάσκηση.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ                                      Σ. ΧΑΛΕΠΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ¨ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Ανδρών  ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2024¨ Αναλυτικά η προκήρυξη …