Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Ενεργά Μητρώα αθλητών/τριων (update 2/3/18) – πληροφορίες

Στο αρχείο μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα μητρώα των αθλητών και αθλητριών, τα οποία έχουν ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της διαδικασίας κατάθεσης στην Τράπεζα και αποστολής Ιατρικής Βεβαίωσης, στο deltia@efoa.gr,   μέχρι και  2/03/2018 . Η λίστα θα ενημερώνεται τακτικά.

Ενεργά Δελτία Αθλητών ΕΦΟΑ. -Με Παρατηρήσεις

Οι αθλητές ή τα Σωματεία, οι οποίοι έχουν κωδικούς πρόσβασης, μπορούν να διορθώνουν στο Μητρώο  ατομικά τους στοιχεία επικοινωνίας καθώς και να ανεβάζουν τις φωτογραφίες τους, αν δεν υπάρχουν, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκτύπωση των αγωνιστικών  δελτίων, όλων των ενεργών αθλητών/τριών, στις αρχές Μαρτίου (it@efoa.gr)

Οι ενεργοί αθλητές/τριες δεν απαιτείται να προσκομίσουν κανένα δικαιολογητικό στους αγώνες καθ΄όλη τη διάρκεια του 2018.

Κατ΄εξαίρεση γίνονται ακόμη δεκτές (μέχρι και το Ε-2 πρωτάθλημα), ιατρικές βεβαιώσεις που δεν έχουν λήξει και η κατάθεση των παραβόλων κατα το sign in  σε αγώνες.

Με την παραλαβή των καταστάσεων από τις Ενώσεις η ΕΦΟΑ θα ενεργοποιήσει όλα τα μητρώα τα οποία έχουν Ιατρική βεβαίωση εκδοθείσα μετά την 1/12/2017 και θα περιμένει νέα Ιατρική βεβαίωση σε όσους είχαν παλαιότερες.

Από 1η Μαρτίου οι δηλώσεις και οι καταθέσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά.

Σε όσα Μητρώα έχουν ενεργοποιηθεί θα χορηγηθούν και τα Δελτία Ταυτότητος Αθλητή.

Για κάθε άθλημα της ΕΦΟΑ γίνεται ανεξάρτητη ενεργοποίηση, με ξεχωριστό παράβολο.

Για κάθε πληροφορία it@efoa.gr.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors 2024: Προκηρύξεις U10-U12-U14-U16-U18

Ανακοινώθηκαν  από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Juniors 2024, U10 – U12 – U14 …