Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ζ΄ Ένωση: Προπονητική διημερίδα.

Με μαζική συμμετοχή και μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Ένωση μας  η 3η κατά σειρά επιμορφωτική διημερίδα προπονητών, βασισμένη στο πρόγραμμα “tennis 10s”.  

Η διημερίδα διεξήχθη το Σαββάτο 8 και την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 στο ξενοδοχείο ALEXANDER που βρίσκεται στο Γερακάρι Ρεθύμνου και την παρακολούθησαν 40 συνολικά προπονητές από όλα τα Σωματεία της Κρήτης. Ο αριθμός αυτός αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της Κρήτης.

Εισηγητής της διημερίδας ήταν ο tutors της Ένωσής μας κ. Μανώλης Δολιανίτης.

Η διημερίδα ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προπονητών και του εισηγητή από το μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης κ. Παντελή Σταυρουλάκη και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της  θεματολογία  που περιελάμβανε τα συνηθισμένα λάθη τεχνικής για τα παιδιά του πορτοκαλί και πράσινου γηπέδου, το χτίσιμο της τεχνικής που θα κρατήσει για πάντα, στρατηγική και τακτικές επιλογές για παιχνίδι στο φιλέ και αντιμετώπιση του. Την Κυριακή το θέμα ήταν η πνευματική προπόνηση και συζητήθηκε η οργάνωση του αγωνιστικού προγράμματος για το έτος 2014. Η διημερίδα έκλεισε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Σπυριδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης μας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον tutors της Ένωσης μας κ. Μανόλη Δολιανίτη, εισηγητή της διημερίδας για την άψογη οργάνωση και παρουσίασης των θεμάτων καθώς επίσης και τους προπονητές για την συμμετοχή τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ι. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ                           Σ. ΧΑΛΕΠΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …