Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

ΣΤ΄ Ένωση: Απόρριψη Ασφαλιστικών Α.Ο.Α. ΠΑΤΡΩΝ

Εκδικάστηκε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πάτρας  η προσφυγή του Α.Ο.Α.  ΠΑΤΡΩΝ, με τον Πρόεδρό του Σωματείου   κ. Γιώργο Ανδρουτσέλη παρόντα, σαν νόμιμος εκπρόσωπός του,  κατά της ΣΤ΄ Ενώσεως, η οποία δεν είχε κάνει δεκτή σύμφωνα με το καταστατικό της,  τη συμμετοχή των αθλητών/τριών  του, στο Ε3 πρωτάθλημα, του επόμενου Σαββατοκύριακου,  λόγω οικονομικών οφειλών του Σωματείου του, προς την Ένωση, 220 ευρώ από εισφορά έτους 2013 και παρακράτηση 450 ευρώ  από sign in πρωταθλήματος E-2, το οποίο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του το 2013.

Το Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΑΟΑ Πατρών εκπροσωπούμενου διά του κ. Γ. Ανδρουτσέλη,, δικαίωσε την ΣΤ΄ Ένωση και υποχρεώνει το Σωματείο στην καταβολή των οφειλομένων ποσών, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, προκειμένου να γίνει δυνατή η  συμμετοχή των αθλητών του  στο πρωτάθλημα.

Επισημαίνουμε  ότι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την επιμονή του Προέδρου κ. Γ. Ανδρουτσέλη, στην μη τήρηση κανονιστικών διατάξεων όπως αυτών του καταστατικού της ΣΤ’ ‘Ένωσης , για την επίτευξη των στόχων της, όταν κατ’ επανάληψη στις Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Φ.Ο.Α. είναι υπέρμαχος στήριξης των καταστατικών διατάξεων της Οικογένειας του Ολυμπιακού Αθλήματος της Αντισφαίρισης.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …