Τρίτη , 19 Μάρτιος 2019

Davis Cup: Η Εθνική Ομάδα Ανδρών στο Μαυροβούνιο

Με μια πολλά υποσχόμενη σύνθεση η ελληνική ομάδα ανδρών με αρχηγό και φέτος τον προπονητή ολιστικού τένις, Φώτη Βαζαίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, από τις 2 έως τις 8 Απριλίου, στο Ούλτσινι Μαυροβουνίου. Οι αθλητές της ελληνικής αποστολής, Γιάννης Στεργίου, Μάρκος Καλοβελώνης, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για την κατάκτηση μιας θέσης στην 2η κατηγορία του τουρνουά της 3ης κατηγορίας της Ευρωπαϊκής ζώνης του Davis Cup 2018.

Έχοντας σημειώσει μια σταθερά ανοδική πορεία με διακρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις και αρκετές συμμετοχές στο Davis Cup, ο βασικός πλέον αθλητής της εθνικής ομάδας, Γιάννης Στεργίου είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο Μαυροβούνιο για να διεκδικήσει νίκες για τη χώρα μας.

 Ένας ακόμα σημαντικός αθλητής μας, που αναμένεται να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εμφάνιση στους αγώνες της φετινής διοργάνωσης της ITF, είναι ο Μάρκος Καλοβελώνης που συμμετέχει και πάλι στο Davis Cup ύστερα από 4 χρόνια, στηρίζοντας την ελληνική ομάδα στην προσπάθεια ανόδου της.

Την εθνική ομάδα ανδρών θα πλαισιώσουν και οι νεότεροι ηλικιακά παίκτες μας, οι «βενιαμίν» της ελληνικής αποστολής, Πέτρος Τσιτσιπάς και Αλέξανδρος Σκορίλας. Ο Πέτρος Τσιτσιπάς αγωνίζεται για 2η φορά στο Davis Cup, συλλέγοντας πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες σε σημαντικές διοργανώσεις, έτοιμος και πάλι για τα τερέν του Davis Cup. Ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο νέος αθλητής της εθνικής ομάδας ανδρών, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη αυτή συνάντηση του τένις, κάνοντας  δυναμική είσοδο σ’αυτό το τουρνουά.

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε2 11ης Εβδομάδας 2019 -Λίστες Αποδοχής – Ξενοδοχεία

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε2 πρωταθλήματος της 11ης εβδομάδας 2019 fs …