Τρίτη , 23 Ιούλιος 2019

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Juniors AK-16 KOUFALIA CUP 2015 – Τελικά Αποτελέσματα – Νικητές

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KOUFALIA CUP 2015, που διεξήχθη 17-23 Αυγούστου στα Κουφάλια του Νομού Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της E.Φ.Ο.Α και της Tennis Europe για την κατηγορία ΑΚ-16.

Έπειτα από εννέα μέρες έντονης αγωνιστικής δράσης, αλλά και πολλών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο Ο.Α. Κουφαλίων, για να κάνει πιο ευχάριστη την παραμονή των αθλητών-τριών και των συνοδών τους στον τόπο μας, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα KOUFALIA CUP 2015 ολοκληρώθηκε επιτυχώς.

Αθλητές και αθλήτριες ήρθαν στα Κουφάλια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από πολλές άλλες χώρες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι συμμετείχαν αθλητές από τη Γερμανία, τη Ρωσία, την Ιταλία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία, την Αυστρία, τον Καναδά, την Κύπρο, την Λευκορωσία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία ,την Τουρκία ,την Ισπανία, το Ισραήλ, την Ουκρανία κ.α.

Οι αθλητές –τριες, που αγωνίστηκαν στο KOUFALIA CUP, αλλά και οι συνοδοί τους, έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τα άριστα γήπεδα, τη φιλοξενία, αλλά και την οργάνωση του Ο.Α. Κουφαλίων.

Για να δείτε τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων πατήστε στους συνδέσμους του παρακάτω πίνακα:

Αποτελέσματα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Juniors AK-16 KOUFALIA CUP
Αγώνες ΜονούΑγώνες Διπλού
ΠροκριματικάΚυρίως  Ταμπλό          Κυρίως  Ταμπλό
Α16 – QSΑ16 – MDSΑ16 – MD
Κ16 – QSΚ16 – MDSΚ16 – MD

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την διοργάνωση KOUFALIA CUP 2015:

2015_koufalia_cup_32015_koufalia_cup_12015_koufalia_cup_42015_koufalia_cup_52015_koufalia_cup_2

Διαβάστε Επίσης

Σπύρος Ζαννιάς: Στα βήματα του Στέφανου και της Μαρίας οι νεότεροι αθλητές/τριές μας- 3η Θέση και Χάλκινο Μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων η Ελλάδα

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τένις. Η …