Τετάρτη , 20 Φεβρουάριος 2019

Σπύρος Ζαννιάς: Συγχαρητήρια στον Στέφανο και στη Μαρία. Μας έκαναν υπερήφανους!

Σπύρος Ζαννιάς: «Εκ μέρους ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις εκφράζω συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Στέφανος και η Μαρία έβαλαν το Τένις σε όλα τα σπίτια της Χώρας μας. Οι επιτυχίες τους μας έκαναν υπερήφανους στο Αυστραλιανό Όπεν. Θα τους παρακολουθήσουμε στους αγώνες τους με τις Εθνικές Ομάδες Davis Cup & FED CUP και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο.

Έρχονται κι άλλα παιδιά σε συνέχεια των δύο Πρωταθλητών μας.

Η Πολιτεία, ο Υφυπουργός κ. Γιώργος Βασιλειάδης, η Ε.Φ.Ο.Α. στήριξαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τα κατορθώματά τους και θα συνεχίσουν με αξιοπρέπεια να στηρίζουν τους επαγγελματίες Πρωταθλητές μας στο δρόμο για το Τόκυο.

Οι νίκες ανήκουν στους ίδιους και στις οικογένειές τους. H Σημαία τους χρειάζεται μια φορά το χρόνο, στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα και μια φορά στα τέσσερα χρόνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα γίνονται. Η Δόξα δική τους και στην  Ελλάδα μας.

Ευχαριστώ τη μεγάλη Αθλήτρια Αγγελική Κανελλοπούλου για τις δηλώσεις της και την καθαρή στάση της στη κρίση που βιώνει η Χώρα μας.»

Διαβάστε Επίσης

Fed Cup: Εξαιρετικές εμφανίσεις και παραμονή των Γυναικών, παρά την πολύ κακή διαιτησία

Όλοι οι αγώνες της Μαρίας Σάκκαρη, Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου,Δέσποινας Παπαμιχαήλ και Άννας Αρκαδιανού, στο Μπαθ της …