Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024

Άδειες εγκαταστάσεων: Ανακοίνωση ΕΦΟΑ

Παρά την ασφυκτική πίεση την οποία έχει ασκήσει η Ομοσπονδία, με ενημέρωση από τον πρόεδρο κ. Σπύρο Ζαννιά σε όλες τις Ενώσεις, με ανακοινώσεις κατ΄επανάληψη στην ιστοσελίδα μας, με  εκτενή αναφορά στη Γ.Σ. της Νάουσας κ.λ.π. και με ακύρωση πρωταθλήματος από καταγγελία στις εγκαταστάσεις της Ραφήνας  κλπ,   μέχρι σήμερα στην ΕΦΟΑ , έχουν αποστείλει  Άδειες Ίδρυσης,  Λειτουργίας και τέλεσης αγώνων, από τις οικείες Περιφέρειες,   17 Σωματεία μόνο.

Οι θέσεις των Σωματείων και το μέγεθος των εγκαταστάσεων, με τις απαραίτητες άδειες,  δεν καλύπτουν, για την κατάρτιση του αγωνιστικού προγράμματος,  τη φιλοσοφία και την πρέπουσα διασπορά των Πρωταθλημάτων σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Κατόπιν των ανωτέρω η Ομοσπονδία είναι αναγκασμένη να ανακοινώσει το  Αγωνιστικό Πρόγραμμα του πρώτου εξαμήνου με έδρες διεξαγωγής  μόνο σε όσους έχουν άδειες.

Επισημαίνουμε  ότι τα παραπάνω ισχύουν και για τα αγωνιστικά προγράμματα των Ενώσεων, όπου,  αγώνες θα γίνονται μόνο όπου υπάρχουν άδειες.

Καλούμε και πάλι,  τα Σωματεία μέλη, όπως προβούν άμεσα στην έκδοση των αδειών στις εγκαταστάσεις τους αφού οι προβλεπόμενες από το νόμο (αυστηρότατες) ποινές έχουν ήδη επιβληθεί σε άλλα αθλήματα.

Διαβάστε Επίσης

Προσωρινός πίνακας εισακτέων & απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης & Ξυλορακέτας Γ΄Επιπέδου

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε τον προσωρινό πίνακα εισακτέων και απορριπτέων για τη σχολή …