Τετάρτη , 22 Μάι 2024

Ανακοίνωση ΕΦΟΑ: Νέα Δελτία Αθλητών

Προκειμένου η ΕΦΟΑ να ολοκληρώσει το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, χρειάζεται τη δημιουργία μιας νέας βάσης δεδομένων. Η βάση είναι απαραίτητη, με τα πλήρη στοιχεία των αθλητών, έτσι ώστε σε μικρό χρονικό διάστημα να είναι δυνατή η επικοινωνία, ηλεκτρονικά, τόσο στην έκδοση δελτίων όσο και στην λειτουργία των πρωταθλημάτων.

Προς τούτο θα εκδοθούν νέα δελτία αθλητών που θα είναι σε μορφή πλαστικής κάρτας.

Μετά την ολοκλήρωση του αγωνιστικού σχεδιασμού για το 2014 και τα πρώτα αποτελέσματα αγώνων, θα γίνουν οι απαραίτητες δοκιμές και θα είναι σε πλήρη ανάπτυξη το νέο μηχανογραφικό σύστημα. Τα δελτία όσων αθλητών θα συνεχίσουν να αγωνίζονται θα ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Κατανοούμε ότι η διαδικασία αυτή θα δημιουργήσει προσωρινή αναστάτωση, αλλά είναι απαραίτητη για τον εκσυγχρονισμό της Ομοσπονδίας.

Καλούνται τα Σωματεία και οι αθλητές να ακολουθήσουν τη νέα διαδικασία έκδοσης (επισυνάπτεται αίτηση και κατάλογος των απαραίτητων δικαιολογητικών) είτε είναι κάτοχοι δελτίων είτε όχι. Είναι προφανές ότι μέχρι να παραλάβουν τα νέα δελτία, θα ισχύουν τα υπάρχοντα. Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης και των δικαιολογητικών είναι η 25η Φεβρουαρίου 2014.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι σχετικά με τις κάρτες ασφάλισης θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Σύντομα, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα για τις κάρτες ασφάλισης, όπου ο κάθε αθλητής, οι διοργανωτές και οι επιδιαιτητές των αγώνων θα μπορούν να ελέγχουν την ημερομηνία έκδοσής της. Στην ίδια ανάρτηση θα επισυναφθεί και το ασφαλιστικό συμβόλαιο για το 2014. Έτσι θα είναι για όλους καθαρό πότε λήγει η ισχύς της κάρτας τους, η οποία όπως είναι γνωστό ισχύει για ένα χρόνο.

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΘΛΗΤΗ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος U10 22ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώνεται από την Ε.Φ.Ο.Α. η Προκήρυξη του Ατομικού Πανελλαδικού Πρωταθλήματος κάτω των 10 ετών της …