Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Διημερίδα Στ΄ Ένωσης

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διημερίδα που οργανώθηκε από το Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών με θέμα «Η τεχνική της διδασκαλίας του τένις στα μικρά παιδιά».

Η επιλογή του θέματος προκάλεσε το ενδιαφέρον τόσο των προπονητών των Ομίλων της Στ΄ Ένωσης  όσο και προπονητών και φοιτητών από την Αθήνα, με αποτέλεσμα την αθρόα συμμετοχή τους (συμμετείχαν συνολικά 65 προπονητές).

Η εμπεριστατωμένη παιδαγωγικά και τεχνικά παρουσίαση του θέματος  από την επιμορφώτρια κα Όλγα Καραγιάννη και η άρτια οργάνωση της εκδήλωσης  άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους  επιμορφούμενους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράμπος Μονάνος και ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Δημήτρης Σταματιάδης, καθώς επίσης τα μέλη του Δ.Σ. της Στ΄ Ένωσης και Πρόεδροι των Ομίλων της.

Το Δ.Σ. της Στ΄ Ένωσης ευχαριστεί για την υποστήριξη τους:  τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Μπονάνο, τη διοίκηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και τους χορηγούς της διημερίδας.

Από τη ΣΤ΄Ένωση

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …