Τρίτη , 5 Δεκέμβριος 2023

Διημερίδα ΣΤ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022 η ΣΤ’ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου διοργανώνει στις εγκαταστάσεις της Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ Πατρών διημερίδα με θέμα «Η τέχνη της διδασκαλίας του τένις στα μικρά παιδιά».

Εισηγήτρια της παραπάνω διημερίδας είναι η κα Όλγα Καραγιάννη M.Sc πτυχιούχος του τμήματος επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Α.Π.Θ., συγγραφέας.

Η διημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση μεθόδου διδασκαλίας τένις σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας, βασισμένη στο Μοντεσσοριανό μοντέλο αγωγής. Η διδακτική διαδικασία καλύπτει όλους τους τομείς προσέγγισης των παιδιών, τον κινητικό, γνωστικό, διανοητικό,
συναισθηματικό, ηθικό και κοινωνικό.

Η διημερίδα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε ΟΛΟΥΣ τους προπονητές των Ομίλων της Στ’ Ένωσης και σε οποιονδήποτε άλλο προπονητή ή φοιτητή επιθυμεί να λάβει μέρος, και στοχεύει στον εμπλουτισμό των γνώσεων των προπονητών για την αρτιότερη διδασκαλία του τένις και στην ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων ανάμεσα σε παλιούς και νέους
προπονητές.

Στόχος και προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων είναι το πιο ευαίσθητο τμήμα των αθλητών μας, «οι μικροί», να αγαπήσουν το τένις ως άσκηση και να το κάνουν τρόπο ζωής τους για μια ζωή γεμάτη σωματική και ψυχική υγεία.

Το Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑΣ

Αίτηση Διημερίδας

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ – ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., με την από 21.11.2023 απόφασή του, καλεί τα Σωματεία – …