Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ITF PLAY TENNIS AND LEVEL 1 COURSE ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Αλληλεγγύης διοργανώνει Course προπονητών τένις Level Ι.

Το ITF CBI Level I Course διοργανώνεται σύμφωνα με το νέο βελτιωμένο σχέδιο και πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Development της ITF.

Το Course θα διαρκέσει συνολικά δεκαέξι (16) ημέρες. Ο χώρος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το Level I θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος αφορά τρία «Play tennis Course» το 2023 με το δεύτερο να πραγματοποιείται στην Αθήνα. (η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί).

Το δεύτερο «Play Tennis Course» θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες και θα διεξαχθεί από 20.04.2023 έως 23.04.2022.

Το δεύτερο μέρος «Level 1» θα διαρκέσει δώδεκα (12) ημέρες και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Β´ εξάμηνο του 2023 .

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ομοσπονδίας itfschools@efoa.gr

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της «ITFschoolsApplication» που επισυνάπτεται στην προκήρυξη με λατινικούς χαρακτήρες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο σεμινάριο προπονητικής είναι περιορισμένος και ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων είναι 24.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο προπονητικής είναι η 17η Απριλίου του 2023. Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η ITF θα παράσχει στους υποψηφίους που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο προπονητικής την απαραίτητη on-line βιβλιογραφία και το πρόγραμμα των διαλέξεων για όλα τα μαθήματα.

Το κόστος εγγραφής για την παρακολούθηση του προαπαιτούμενου για το Level 1 , “ Tennis Play Course ” είναι 120 ευρώ .

Το κόστος εγγραφής για τη συμμετοχή στο σεμινάριο προπονητικής καταβάλλεται στον τραπεζικό στον λογαριασμό της Ε.Φ.Ο.Α. ΙΒΑΝ GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Τα έξοδα μετακίνησης στον χώρο όπου θα διοργανωθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες/υποψήφιους.

Η εισηγήτρια στο Play Tennis Course είναι η Vanja Stuhli .

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail: vanja2104@yahoo.com ή στο email της ομοσπονδίας itfschools@efoa.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

ITFschools Application

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …