Τετάρτη , 22 Μάι 2024

Δ.Σ. Ε.Φ.Ο.Α.: Ενημέρωση προς την Οικογένεια του Τένις 25.05.2020

Συνεδρίασαν χθες Κυριακή, 24.05.2020, με διαδοχικές τηλεδιασκέψεις, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων, η Εθνική Επιτροπή Διοίκησης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Συζήτησαν και αποφάσισαν ομόφωνα:

  • Την έγκριση των μέχρι σήμερα ενεργειών και παρεμβάσεων της Ε.Φ.Ο.Α. προς την Γ.Γ.Α. και τις Υγειονομικές Επιτροπές, οι οποίες σκοπό είχαν την ταχύτερη επάνοδο στα γήπεδα και των κατηγοριών Αθλητών/τριών U12 & U10 
  • Να διεξαχθούν κατά προτεραιότητα από το Αγωνιστικό Πρόγραμμα, τα Πρωταθλήματα Σχολικό, Πανελλήνιο Junior’s και Πανελλήνιο Ανδρών – Γυναικών, σε χρόνο και με τρόπο που θα καθοριστούν, όταν γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης των αγώνων και το Υγειονομικό πρωτόκολλο με το οποίο θα διεξαχθούν.

Για το λοιπό Αγωνιστικό Πρόγραμμα  να παρακολουθείται η όλη εξέλιξη, σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα και να λαμβάνονται άμεσες αποφάσεις, με στόχο να πραγματοποιηθούν και άλλα Πρωταθλήματα, που περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2020.

  • Οι δηλώσεις συμμετοχής στους αγώνες να γίνονται με ηλεκτρονικού sign in, με πληρωμή κατά την δήλωση συμμετοχής (με χρεωστική κάρτα) και κλήρωση των αγώνων πριν από την ημερομηνία έναρξης αυτών. Επί τόπου αναπληρωματικοί θα γίνονται δεκτοί μόνο σε αντικατάσταση όσων, ενώ έχουν κάνει sign in δεν θα παρουσιαστούν. Το ηλεκτρονικό sign in θα συνδυαστεί με τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας πληρωμών, μέσω Χρηματοπιστωτικών Ιδρυμάτων.

Το ανωτέρω μέτρο θα ισχύσει μέχρι την 31.12.2020 και θα κριθεί η μόνιμη εφαρμογή του στη συνέχεια.

  • Τη διάθεση υγειονομικού υλικού (μάσκες, αντισηπτικά και γάντια) στα Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α, τα οποία έκαναν επικαιροποίηση του προσωπικού τους κατά την πρόσφατη πρόσκληση της Ομοσπονδίας προς το σκοπό αυτό.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α

25.05.2020

Διαβάστε Επίσης

Ε.Φ.Ο.Α.: Ανακοίνωση για την Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση

Οι εκπροσωπήσεις  των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α  που έχουν αποσταλεί μέχρι την 12.05.2024  και …