Σάββατο , 13 Αύγουστος 2022

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών που διεξάγεται στο Lyttos Beach-Tennis Academy, από 19 έως 26 Ιουνίου 2021

Στη Χερσόνησο Κρήτης και συγκεκριμένα στο Lyttos Beach Tennis Academy που αυτές τις ημέρες διεξάγεται το 14ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Κωφών Ανδρών & Γυναικών, παρευρέθηκαν ο κ. Σπύρος Ζαννιάς Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α) , Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και ο έφορος Αγωνιστικού της ΕΦΟΑ κ. Γιάννης Αθαναηλίδης.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 73 αθλητές-τριές από 16 χώρες αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση.

Ο κ. Ζαννιάς παρακολούθησε μέρος των αγώνων συνομίλησε με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών & Πρόεδρο της EDSO Ιωσήφ Σταυρακάκη, Εκπροσώπους του Ευρωπαϊκού Αθλητικού Οργανισμού Κωφών (European Deaf Sports Organization EDSO) Anton Petric και Ota Pansky, καθώς και με την Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του 14ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Κωφών Ασπασία Ξαξίρη.

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνομιλία του κ. Ιωσήφ Σταυρακάκη και του κ. Σπύρου Ζαννιά όπου και τέθηκε το θέμα μελλοντικής συνεργασίας των δύο ομοσπονδιών καθώς φυσικά και η ανεύρεση κωφών και βαρήκοων αθλητών για την ενσωμάτωσή τους στην αθλητική οικογένεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών.

Από την ΕΦΟΑ

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Ολοκλήρωση Υποβολής Αίτησης Σωματείων για το Μητρώο 2022

Σας υπενθυμίζουμε ότι μέχρι 31/07/2022 θα πρέπει τα εγγεγραμμένα στο Μητρώο σωματεία να υποβάλλουν ολοκληρωμένη …