Δευτέρα , 17 Ιούνιος 2024

Ηλεκτρονικές πληρωμές e-efoa

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, η εφαρμογή μας αναβαθμίστηκε, για να μπορούν οι αθλητές μας να κάνουν τις βασικές πληρωμές τους ηλεκτρονικά, δηλαδή μέσω διαδικτύου με την χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (όχι τραπεζικές μεταφορές).

Οι κινήσεις που έχουν ενεργοποιηθεί είναι:

  • Συνδρομή έτους
  • Έκδοση κάρτας αθλητή
  • Sign in
  • Μετεγγραφές

Ηλεκτρονικές πληρωμές e-efoa 2020

Για αυτές τις κινήσεις έχουμε μία νέα επιλογή διαθέσιμη, στο πάνω δεξιά τμήμα ΠΛΗΡΩΜΕΣ ONLINE

Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή, ανοίγει ένα παράθυρο, όπου θα έχουν εντοπιστεί οι εκκρεμότητες που χρειάζονται πληρωμή.

 

 

Δηλαδή, αν το σύστημα βρει τον αθλητή να έχει γίνει αποδεκτός σε κάποιο επερχόμενο τουρνουά, θα του προτείνει να πληρώσει ηλεκτρονικά το sign-in του.

Αφού πατήσουμε το πράσινο κουμπί Πληρωμή, κατευθυνόμαστε στην εφαρμογή της Τράπεζας και η ασφάλεια των δεδομένων ρυθμίζεται πια από την Attica Bank.

Επιπλέον, έγιναν αλλαγές γενικότερα στην εφαρμογή, για να υποστηριχθεί α) το «πάγωμα της βαθμολογίας» λόγω COVID και β) οι ηλεκτρονικές πληρωμές.

Ενδεικτικά, σας αναφέρουμε τις δύο στήλες που προστέθηκαν στην λίστα «Δηλώσεων συμμετοχής», Αποδοχή και e-SignIn. Στα Ε3 το Αποδοχή θα είναι πάντα ενεργό, ενώ στα Ε1 και Ε2, θα ενεργοποιείται μετά την κατάταξη με βαθμολογία για τους 56 πρώτους. Όσοι έχουν «Αποδοχή» θα πρέπει να συνεχίσουν με την πληρωμή και οριστικοποίηση τους στην Acceptance List. Η πληρωμή θα φαίνεται σε όλες τις ταμειακές καταστάσεις την Ομοσπονδίας, αλλά και στην Acceptance List στην στήλη e-SignIn.

  • Δεν χρειάζεται η αποστολή παραστατικών στην ΕΦΟΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Οι πληρωμές γίνονται μόνο με τους κωδικούς των αθλητών (username & password) και όχι με εκείνα του Σωματείου.

Αν οι αθλητές δεν έχουν λάβει ποτέ ή έχουν ξεχάσει τα στοιχεία εισόδου τους στην εφαρμογή (όνομα χρήστη & κωδικός, username & password), μπορούν να κάνουν αλλαγή κωδικού (password) κάνοντας κλικ στην επιλογή «Ξέχασα τον κωδικό μου», αφού πρώτα το Σωματείο έχει ελέγξει, ότι το email  στην καρτέλα τους είναι το σωστό.

  • Υπενθύμιση: Το Username αποτελείται από τα αρχικά ονόματος και επωνύμου με λατινικούς χαρακτήρες και τον Αριθμό Μητρώου αθλητή (π.χ. Άρης Κούκης ak16131)

ΕΦΟΑ Ιούλιος 2020

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …