Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

«Η ώρα της Εθνικής Ομάδας Τένις στο Davis Cup» Στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής Ομάδας κόντρα στην Τζαμάικα

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια των αγώνων της Εθνικής Ομάδας κόντρα στην Τζαμάικα, οι οποίοι θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των playoffs του World Group II στις 4 και 5 Μαρτίου 2022 στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club (Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη).

Οι φίλοι του αθλήματος μπορούν να τα προμηθεύονται ηλεκτρονικά μέσω του Viva.gr, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς κατά τις ημέρες των αγώνων μία ώρα πριν από την έναρξη του προγράμματος (δύο μονά την πρώτη ημέρα, ένα διπλό και δύο μονά τη δεύτερη) στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club.

Η τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα είκοσι (20) ευρώ την ημέρα.

Για την είσοδο τους στα γήπεδα οι θεατές εκτός από το εισιτήριο θα πρέπει να επιδεικνύουν έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. ταυτότητα ή διαβατήριο) καθώς και πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικό Rapid Test (48 ωρών) ή PCR (72 ωρών). Τα παιδιά ηλικίας μέχρι δώδεκα (12) ετών μπορούν να εισέρχονται και με αρνητικό self-test.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …