Τετάρτη , 4 Οκτώβριος 2023

Καλό Ταξίδι αγαπημένε μας Φίλε Μανώλη Δουλγεράκη

Έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος Μανώλης Δουλγεράκης.

Η γνωριμία μας ξεκίνησε το 1995. Από τότε σφυρηλατήθηκε μια βαθιά φιλία.

Χρημάτισε Πρόεδρος και Μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. από το 1998 μέχρι και σήμερα, Μέλος της Ένωσης Σωματείων Κρήτης σε διακεκριμένες θέσεις, Μέλος των Σωματείων Ο.Α. Χανίων & Ο.Α. Σούδας και Πρόεδρος του Σωματείου Ο.Α. Κυδωνίας.

Η αγάπη του για τον Αθλητισμό ήταν μοναδική!

Αδελφέ μας Μανώλη, η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις είναι φτωχότερη από σήμερα.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Μάρω, στα παιδιά του Σπύρο και Σταύρο και σε όλους τους αγαπημένους του.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 22.10.2021 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη-Δεξαμενή Χανίων, ώρα 12:00.

Σύμφωνα με την επιθυμία του, αντί στεφάνου θα κατατεθούν 100€ σε μνήμη Μανώλη Δουλγεράκη στον «Σύλλογο Ορίζοντας».

Σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Μανώλη Δουλγεράκη, το προγραμματισμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α., για σήμερα και ώρα 19:00, αναβάλλεται για την Παρασκευή, 29.10.2021, ώρα 18:00, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Δημήτρης Σταματιάδης                                                                                                  Σπύρος Ζαννιάς

 

Διαβάστε Επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Το τένις δοξάστηκε σε ένα από τα πιο ιστορικά σημεία της Ελλάδας»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμεινε σχεδόν έξι ώρες στο κορτ του Παναθηναϊκού Σταδίου, παίζοντας δύο αγώνες …

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.