Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Κορυφαία διοργάνωση όλων των εποχών το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Tennis στην Κρήτη

Για την κορυφαία διοργάνωση όλων των εποχών, κάνουν λόγο οι αθλητές και οι αθλήτριες οι οποίοι μετέχουν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Beach Tennis που διοργανώνεται από την ΕΦΟΑ και την Tennis Europe και φιλοξενείται από το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου στο «Παράκτιο Αθλητικό Κέντρο Καρτερού».

Σχολιάζοντας τη διοργάνωση, ο Διευθυντής Αγώνων, Αντώνης Καλαϊτζάκης ανέδειξε τα σχόλια όλων όσοι συμμετέχουν στους αγώνες: «Στη διοργάνωση μετέχουν αθλητές υψηλότατου επιπέδου, οι οποίοι με τα θετικά σχόλιά τους πιστοποιούν την άρτια διεξαγωγή της. Μάλιστα, τονίζουν πως σε επίπεδο οργάνωσης είναι οι καλύτεροι Πανευρωπαϊκοί Αγώνες όλων των εποχών» 

Στους αγώνες βρίσκεται ο  Σπύρος Ζαννιάς ο οποίος συνεχάρη όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τον διευθυντή αγώνων Αντώνη Καλαϊτζάκη. Επιπλέον, ευχαρίστησε για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων και τη φιλοξενία, την απελθούσα διοίκηση του «Παράκτιου Αθλητικού Κέντρου Καρτερού», με πρόεδρο τον κ. Ζερβό, καθώς και τη νέα διοίκηση με πρόεδρο τον κ.  Παντελίδη.

Στους αγώνες μετέχουν 250 αθλητές από 20 χώρες, οι οποίοι αγωνίζονται σε 11 γήπεδα.

Ήδη ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στις κατηγορίες των τζούνιορς και την Κυριακή στις 10 το πρωί θα αρχίσουν ο τελικοί στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της ΕΦΟΑ

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Τριεθνούς Πρωταθλήματος ΣΑ Σερρών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη του open τριεθνούς πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον ΣΑ …