Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

Σεμινάριο Προπονητών, Ζ΄ Ένωση

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα θέματα του σεμιναρίου των προπονητών το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις του ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο.Α.Α. οδός Δουκός Μποφώρ 1 και είχε σαν θέμα την ανάπτυξη των παικτών στις ηλικίες από 11 έως 14 ετών.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε από την Ζ΄ Ένωση η οποία θεωρεί αναγκαία την επιμόρφωση των προπονητών και για τον λόγο αυτό επέλεξε ως εισηγητή του σεμιναρίου τον διεθνώς διακεκριμένο Πολωνό για τα θέματα αυτά Piotr Unierzyski.

 Ο συνολικός αριθμός των συμμετεχόντων προπονητών αντισφαίρισης από όλη την Κρήτη που παρακολούθησαν την ημερίδα ήταν συνολικά 28 άτομα.

Το σεμινάριο ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προπονητών και του Ομιλιτή από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Γιάννη Σπυριδάκη και συνεχίστηκε με την παρουσίαση της  θεματολογία του σεμιναρίου που περιελάμβανε την δομή της τέλειας προπόνησης, τη βιομηχανική, την τεχνική για τους νέους αθλητές και τα συνήθης προβλήματα, τις τακτικές και τεχνικές που πρέπει να αναπτυχθούν, τους σύγχρονους μεθόδους προπόνησης (πώς να σχεδιαστούν και να χρησιμοποιηθούν), πώς να δουλευτούν οι τεχνικές και οι τακτικές επιδεξιότητες των αθλητών. Όλα τα θέματα είχαν θεωρία μέσα στην αίθουσα και πρακτική εφαρμογή μέσα στο γήπεδο.

Από την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 διεξήχθη το camp στο οποίο έλαβαν μέρος συνολικά 24 αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικού επιπέδου  και έτσι οι προπονητές εφάρμοσαν στους αθλητές των όσων διδαχτήκαν στο σεμινάριο υπό την επίβλεψη του κ.  Piotr Unierzyski.

                                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                Ι. ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ                           Σ. ΧΑΛΕΠΗΣ

Διαβάστε Επίσης

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ, ΤΟΙΧΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ( ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανακοινώθηκαν οι οριστικοί πίνακες εισακτέων και απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης και …