Παρασκευή , 19 Ιούλιος 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Β΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης – Κιλκίς – Χαλκιδικής διοργανώνουν Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΦΟΑ (e-efoa).

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο ATHENA AIRPORT HOTEL ( 13ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Περαίας)

Εισηγητές  θα είναι  ο κ. Σαρατζίδης Δημήτρης (Silver Badge Referee ), η κα Ταμπόση Τερέζα  (White Badge Referee & Chief of Officials) και ο κ. Κουτσάφτης Κωνσταντίνος (υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης ΕΦΟΑ).

Στο Σεμινάριο θα διδαχθούν τα βασικά καθήκοντα και εργασίες του Επιδιαιτητή καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών προγραμμάτων της ΕΦΟΑ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν εξετάσεις και θα δοθεί Βεβαίωση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ  στους επιτυχόντες.

Οι κάτοχοι της Βεβαίωσης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για να Ενεργοποιηθούν σαν Επιδιαιτητές θα πρέπει να εργαστούν εθελοντικά σε 2 πρωταθλήματα που διεξάγονται από την ΕΦΟΑ και οι Επιδιαιτητές των 2 αυτών πρωταθλημάτων να στείλουν θετική αξιολόγηση στο diaitisia@efoa.gr

Δικαίωμα συμμετοχής

Όσοι είναι ήδη κάτοχοι του διπλώματος της Σχολής National School ή LEVEL 1, χωρίς να έχουν πιστοποιηθεί, θα πρέπει μέχρι Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023 να δηλώσουν συμμετοχή στο benosi.gr@gmail.com συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση και να καταβάλουν τη συμμετοχή τους στο λογαριασμό της ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR3601404850485002002000869 αναγράφοντας το όνομα του συμμετέχοντος.

Όσοι περάσουν επιτυχώς την Σχολή National school της  14 – 15 / 01 / 23 θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή με τη λήξη της Σχολής και να πληρώσουν επιτόπου για να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών της 16/01/23.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και

 να έχουν υποχρεωτικά τον φορητό τους υπολογιστή με εγκατεστημένο το Microsoft Excel.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ (50€ διοργανωτής, 20€ ΕΦΟΑ)

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής (πριν την έναρξη της σχολής διάρκειας μισής ώρας) : 9:30

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα του Σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της σχολής  κ. Καζίλα Χαράλαμπο 6977515899

ΑΙΤΗΣΗ

Διαβάστε Επίσης

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗ Δ.Ο.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΑ

ΤΙΜΕΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ (1) ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ Superior με διπλό κρεβάτι: 120€ Μονόκλινο: 93€ …