Πέμπτη , 23 Μάι 2024

Σπύρος Zαννιάς: Ενημέρωση για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που στάλθηκε στη ΓΓΑ, προς έγκριση

Προς την Οικογένεια του Τένις

Φίλες & Φίλοι,

Είναι ευχάριστα τα νέα για τους Αθλητές/τριες των Σωματείων-Μελών, που συμμετέχουν στα Εθνικά και Διεθνή Πρωταθλήματα, από την Ανώτατη Υγειονομική Επιτροπή και τα όσα αποφασίστηκαν χθες. Έγιναν αποδεκτά τα self test για τους συμμετέχοντες στα Πρωταθλήματα και επιτρέπονται θεατές στο 50% της χωρητικότητας των εγκαταστάσεων. Έτσι λοιπόν το κόστος συμμετοχής σχεδόν μηδενίζεται και οι προπονητές, γονείς θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά στους αγώνες τους.

Η Ε.Φ.Ο.Α. απέστειλε το επισυναπτόμενο Υγειονομικό Πρωτόκολλο στον ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά, προς έγκριση στην Υγειονομική Επιτροπή, της οποίας προΐσταται.

Ο Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκ μέρους της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις, θέλω να ευχαριστήσω τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και  τον ΓΓΑ κ. Γιώργο Μαυρωτά, για τη στήριξη στο Άθλημά μας, τη συνεννόηση και τη συνεργασία στη περίοδο της πανδημίας, που ήταν άριστη και σήμερα νοιώθουμε πιο βέβαιοι για τη συνέχεια. Με την διαρκή και ασφαλή επικοινωνία, μειώθηκε το κόστος συμμετοχής σε αγώνες και οι προπονητές, γονείς μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες των παιδιών τους.»

Δείτε αναλυτικά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ 18.06.2021

Από την Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών 2024 που θα …