Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ταυτότητες Αθλητών/προπονητών- Διαιτητές – Ασφάλιση – Δελτία – Επικοινωνία ΕΦΟΑ κ.λπ

Ταυτότητες Αθλητών – Προπονητών

Από την ΕΦΟΑ εκδόθηκαν και έχουν ήδη σταλεί στα Σωματεία μέσω των Ενώσεων τα Δελτία ταυτότητας αθλητών και τα Δελτία ταυτότητας προπονητών, οι οποίοι είχαν πλήρη δικαιολογητικά το 1ο τετράμηνο του 2018 (ενεργά μητρώα, φωτογραφίες, συνδρομές κ.λπ).

Σύντομα θα ανακοινωθούν τα δικαιώματα των πιστοποιημένων προπονητών.

Δείτε στα αρχεία τα ονόματα για όσους έχουν εκδοθεί τα δελτία.

Προπονητές με πιστοποίηση ΕΦΟΑ 2018

Αθλητές με Δελτίο ταυτότητας 2018

Η επόμενη εκτύπωση δελτίων θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου για όσους έχουν πλήρη στοιχεία στο μητρώο τους το 2ο τετράμηνο του 2018.

Επί τόπου Αναπληρωματικοί.

Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή επί τόπου αναπληρωματικών σε όλα τα πρωταθλήματα θα καθίσταται δυνατή μόνο σε όσους έχουν Ενεργό Αθλητικό Μητρώο (έχουν στείλει έγκαιρα Ιατρική βεβαίωση και συνδρομές) πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

 

Νέα Δελτία.

Υπενθυμίζεται ότι η έκδοση νέων Δελτίων γίνεται πλέον  (από 1/4/2018) μόνο ηλεκτρονικά από τα Σωματεία. Τυχόν δικαιολογητικά τα οποία θα σταλούν από σήμερα και μετά θα επιστρέφονται στα Σωματεία!  Στην ΕΦΟΑ στέλνονται μόνο τα δικαιολογητικά για Δελτία σε Σωματεία υπό αναγνώριση καθώς και αυτά των αλοδαπών αθλητών.

 

 

 

Διαιτητές.

Έχει ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος μαθημάτων για την πιστοποίηση Επιδιαιτητών ΕΦΟΑ και μέχρι τέλος του μήνα θα κληθούν για εξετάσεις. Παρακαλούνται οι εκπαιδευθέντες όπως αποστείλουν τα αποδεικτικά προϋπηρεσίας προκειμένου να λάβουν μέρος στις εξετάσεις. Μετά τις εξετάσεις μόνο αυτοί θα μπορούν να διοργανώνουν επίσημα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Επικοινωνία με ΕΦΟΑ.

Παρακαλούμε κρατείστε τον πίνακα που ακολουθεί προκειμένου να κάνετε εύκολη και σωστή επικοινωνία με όλα τα τμήματα της Ομοσπονδίας

Επικοινωνία ΕΦΟΑ 2018

Ασφάλιση αθλητών.

Η ασφάλιση των αθλητών γίνεται με την ενεργοποίηση του Μητρώου.

Δείτε στα αρχεία τούς όρους ασφάλισης και τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά.

AIG ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΖΗΜΙΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

Δικαιολογητικά

sl

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …