Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Το Ιστορικό σωματείο της Ηλιούπολης, Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης, γιόρτασε χθες Κυριακή τα 30 χρόνια από τη γέννησή του

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης (Α.Ο.Α.Η), σε μια πανηγυρική εκδήλωση, γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυση του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Βασίλης Βαλασόπουλος που τόνισε τη διαχρονικά αρμονική συνεργασία του Δήμου με τον Α.Ο.Α.Η. καθώς και το μεγάλο έργο που έχει συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια στη διάδοση του τένις στην Ελλάδα.

Ο κ. Βαλασόπουλος ανακοίνωσε την έγκριση χρηματοδότησης, για την αναβάθμιση του φωτισμού του Ομίλου τους προσεχείς μήνες, ενώ αναφέρθηκε και στην πρόθεση του Δήμου σε συνεργασία με τον ΑΟΑΗ να ξεκινήσουν μελέτη για την κατασκευή κλειστού γηπέδου.

Στη συνέχεια της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α.Η. κ. Δημήτρης Ξυνός έκανε μια αναδρομή στα σημαντικότερα γεγονότα και επιτυχίες που σημάδεψαν την ιστορία του Ομίλου τονίζοντας: «Στα 30 χρόνια λειτουργίας του ο Α.Ο.Α.Η. έχει μυήσει στα μυστικά του τένις χιλιάδες παιδιά, έχει φιλοξενήσει κορυφαία αθλητικά γεγονότα  και έχει αναδειχθεί σε κορυφαίο αθλητικό σωματείο με πολλές διακρίσεις των αθλητών του σε εθνικούς αλλά και διεθνείς αγώνες. Επί 30 χρόνια ο ΑΟΑΗ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και η δέσμευση όλων είναι να εργαστούμε άοκνα για να τον κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο και να καμαρώσουμε ανάλογες επιτυχίες όπως αυτή που νωρίτερα σήμερα πέτυχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς».

Αμέσως μετά σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα βραβεύτηκαν όλοι όσοι είχαν διατελέσει πρόεδροι του Ομίλου από την ίδρυση του ως σήμερα.

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α κ. Σπύρος Ζαννιάς που υπήρξε πρόεδρος και ο βασικότερος θεμελιωτής των εγκαταστάσεων του Α.Ο.Α.Η. Μεταξύ άλλων ο κ. Ζαννιάς είπε: « Ο ΑΟΑΗ είναι λαϊκό σωματείο και καταλύτης της εκλαΐκευσης του Αθλήματος που υπηρετούμε. Στην παραγωγική διαδικασία των ακαδημιών του, συμμετείχε με 10.000 αθλητές/τριες, οι περισσότεροι των οποίων είναι σήμερα επιστήμονες και διακεκριμένα στελέχη της Ελληνικής Κοινωνίας. Στοιχείο του πολιτισμού του σωματείου μας είναι η ομόνοια που επικρατεί στα μέλη μας. Είναι σημαντική η προσφορά των οικογενειών των αθλητών, που είναι ο μεγαλύτερος χορηγός του τένις. Κύριε Πρόεδρε, κε Ξυνέ είμαι βέβαιος ότι η σημερινή διοίκηση του ΑΟΑΗ θα είναι επιτυχημένη, γιατί ηγείσθε εσείς και γιατί συμμετέχουν γονείς στο Δ.Σ. Θα πρέπει να τονίσω τη συμβολή των Δημάρχων Ηλιούπολης κ. Κιντή και του κ. Γεωργάκη για την συμβολή τους στις εγκαταστάσεις του σωματείου μας. Είμαι βέβαιος ότι, ο νυν Δήμαρχος κ. Βαλασόπουλος θα τηρήσει όλα όσα ανακοίνωσε σήμερα. Τέλος, με  αυτά που είδαμε στον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Φέντερερ είμαι βέβαιος ότι στο Τόκυο θα δούμε μετάλιο και από τον Στέφανο και από τη Μαρία»

  

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …