Τετάρτη , 22 Σεπτέμβριος 2021

Το τέννις στα Σχολεία.

Στα πλαίσια του προγράμματος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης «Η διδακτική του τένις στην Α/βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση: Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις»,  την Τετάρτη 2 Απριλίου υλοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας ημερίδα με το παραπάνω θέμα.

Η ημερίδα που οργανώθηκε από τη Σχολική  Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Ν. Αχαΐας κα Μένη Κούρου, την υπεύθυνη Φυσικής Αγωγής Ν. Αχαΐας κα Γεωργία Μητρογιάννη και τον Πρόεδρο της Στ’ Ένωσης κο Λουκά Λουκάτο, είχε απόλυτη επιτυχία καθώς την παρακολούθησαν 130 καθηγητές Φυσικής Αγωγής μόνο από την πόλη της Πάτρας.

Η ημερίδα περιελάμβανε 2 μέρη:

Στο θεωρητικό μέρος παρουσιάστηκαν  από τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές κ. Μούρτζιο Χρήστο και Παπαδημητρίου Δημήτρη ωριαία μαθήματα τένις στο σχολείο μέσα από την προβολή slides και video.

Στο πρακτικό μέρος όλοι οι επιμορφούμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη μεθοδολογία εφαρμογής του τένις στην πράξη.

Στο τέλος της ημερίδας έγινε συζήτηση μεταξύ προπονητών και επιμορφούμενων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στ’ Ένωση μέσω του Προέδρου της ανέλαβε την υποχρέωση να συνδράμει με το απαραίτητο αθλητικό υλικό τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που ενδιαφέρονται να εφαρμόσουν το παραπάνω πρόγραμμα στα σχολεία τους.

Την ΕΦΟΑ εκπροσώπησε, το μέλος του Δ.Σ. ,  κ. Θεοδωρόπουλος Παναγιώτης

Η ημερίδα θα επαναληφθεί στις 9 Απριλίου 2014 στο Αίγιο για τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής της πόλης.

Δείτε φωτορεπορτάζ.

DSC_0763 stadio1 koukouli3 koukouli2 koukouli1 koukouli5 koukouli4

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …