Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Αήττητη η Εθνική Ομάδα Γυναικών στην Πορτογαλία

Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες η Εθνική ομάδα γυναικών συνεχίζει την προσπάθειά της στην Πορτογαλία  για την άνοδο στη 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Την πρώτη ημέρα η Εθνική μας ομάδα επικράτησε του Ισραήλ με 3-0

Στον 1ο αγώνα η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νίκησε την Mika Buchnik με 62 60, στον 2ο  η Δέσποινα Παπαμιχαήλ νίκησε την Lina Glushko με 61 61 και στο διπλό Γραμματικοπούλου και Ματούλα επικράτησαν των αντιπάλων τους με 61 60

Την δεύτερη ημέρα η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Μάλτας με 2-1

Η Γραμματικοπούλου νίκησε την Elaine Genovese με 61 62 ,η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Grancesca Curmi με 64 67 46 ,ενώ στο διπλό που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα μας Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ επικράτησαν των αντιπάλων τους με 61 62

Την Τρίτη ημέρα η Εθνική μας ομάδα επικράτησε της Βοσνίας με 2-1

Η Γραμματικοπούλου νίκησε την Dea Herdezelas με 61 10,η Παπαμιχαήλ ηττήθηκε από την Nefisa Berberovic με 64 64, ενώ στο διπλό Γραμματικοπούλου και Παπαμιχαήλ επικράτησαν των αντιπάλων τους 63 76.

Σήμερα η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία για την 1η θέση στο όμιλό της.

Το Μ. Σάββατο οι δύο πρώτες ομάδες του 1ου και του 2ου ομίλου θα αγωνιστούν για την άνοδο στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Την Εθνική μας Ομάδα απαρτίζουν οι Μαρία Σάκκαρη ,Δέσποινα Παπαμιχαήλ,Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και Μάρθα Ματούλα . Captain της ομάδας είναι η Αγνή Στεφάνου , Φυσικοθεραπευτής ο Απόστολος Μιχαλάκας και αρχηγός αποστολής ο Έφορος Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Γιάννης Αθαναηλίδης .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α συγχαίρει την Εθνική μας ομάδα για την έως τώρα πορεία της και της εύχεται την πρωτιά στον όμιλο και την άνοδο στην 1η κατηγορία του Billie Jean King Cup.

Από την Ε.Φ.Ο.Α

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …