Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Βασίλης Σεβαστής: Ο Έντιμος Δεκαθλητής στο ΣΤΙΒΟ, στη ΖΩΗ, στο ΣΕΓΑΣ, στην ΕΟΕ Ο Βασίλης Σεβαστής παραμένει κοντά μας, γιατί η διαδρομή του σημάδεψε τον Ελληνικό Αθλητισμό!

Είναι ζωντανός μπροστά μας ο δεκαθλητής, Πανελληνιονίκης, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, με το μοναδικό άλμα για την εποχή του 7,45μ στο μήκος το 1969 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Καραϊσκάκη.

Ο άνθρωπος που με το ήθος του σημάδεψε τα αθλητικά δρώμενα στη χώρα μας. Αυτός που δεν έπαψε ποτέ να παλεύει για τα πιστεύω του.

Πρωτοπόρος σε όλες τις διεκδικήσεις για τον Ελληνικό Αθλητισμό, παρών στις Εθνικές παρελάσεις των Ολυμπιονικών του Στίβου. Οι Αθλητές/τριες τον βλέπουν να παλεύει ακόμη για ότι δικαιούται ο ΣΕΓΑΣ.

Δυστυχώς κόπηκε το νήμα της ζωής του στα 72 χρόνια.

Η μεγάλη του διαδρομή είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας και κυρίως για την Ελληνική Νεολαία.

Η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις καταθέτει τα θερμά της συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή της στην Οικογένειά του και στους αγαπημένους του.

Σύμφωνα με την επιθυμία της Οικογένειάς του, η Ε.Φ.Ο.Α. θα καταθέσει υπέρ της μνήμης του Βασίλη Σεβαστή, αντί στεφάνου, το ποσό των 100€ στο Σωματείο-ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000.

Η αποχαιρετιστήρια τελετή θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 09.04.2021 και ώρα 17:00, στο Νεκροταφείο Παιανίας.

Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …