Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ «ΣΑΛΟΝΙΑ» Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΟ ΤΣΙΤΣΙΠΑ

Davis Cup – Ελλάδα vs Λιθουανία, Lyttos Beach, Χερσόνησος, Ηράκλειο, Κρήτη

Η Ε.Φ.Ο.Α. ενημερώνει ότι οι συνεντεύξεις Τύπου των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας και Λιθουανίας ενόψει των αγώνων τους στο Davis Cup – World Group II, (18 & 19 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά, την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι συνεντεύξεις Τύπου θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV σε απευθείας σύνδεση με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Lyttos Beach Hotel, ενώ οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που επιθυμούν να τις παρακολουθήσουν διαδικτυακά, μέσω ψηφιακής πλατφόρμας, μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης (Γιώργος Λιώρης τ/φ 6945 975718 – press@efoa.gr) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

Λόγω της πανδημίας και των εφαρμοζόμενων περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων Τύπου, δε θα υπάρχει φυσική παρουσία εκπροσώπων Τύπου.

Η συνέντευξη της Εθνικής Ομάδας της Λιθουανίας είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 π.μ., ενώ θα ακολουθήσει η συνέντευξη της Εθνικής μας στις 13:00 μ.μ.

Η διοργάνωση διεξάγεται με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χερσονήσου και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …