Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ITF PLAY TENNIS CBI LEVEL 1 COURSE

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης με την υποστήριξη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF), της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Διεθνούς Ολυμπιακής Αλληλεγγύης διοργανώνει CBI Level Ι COURSE

Το σεμινάριο προπονητικής Level 1 διοργανώνεται σύμφωνα με το νέο βελτιωμένο σχέδιο και πρόγραμμα που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Development της ITF.

Το μάθημα θα διαρκέσει συνολικά δεκαέξι (16) ημέρες.  Ο χώρος διεξαγωγής του προπονητικού μαθήματος θα ανακοινωθεί αργότερα.

Το Level 1 θα διεξαχθεί σε δύο μέρη:

Το πρώτο μέρος αφορά τρεις σχολές «Play tennis Course» το 2023 με την πρώτη να πραγματοποιείται στην Αθήνα. (η ακριβής τοποθεσία θα ανακοινωθεί).

Το πρώτο «Play Tennis Course» θα διαρκέσει τέσσερις (4) ημέρες και θα διεξαχθεί από 30.03.2023 έως 02.04.2022.

Το δεύτερο μέρος «Level 1» θα διαρκέσει δώδεκα (12) ημέρες και έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Β´ εξάμηνο του 2023 .

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να στείλουν τις αιτήσεις τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ομοσπονδίας itfschools@efoa.gr

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση μέσω της «ITFschoolsApplication» που επισυνάπτεται στην προκήρυξη.  Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο σεμινάριο προπονητικής είναι περιορισμένος και ο μέγιστος αριθμός υποψηφίων είναι 24.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής στο σεμινάριο προπονητικής είναι η 20η Μαρτίου του 2023.  Αιτήσεις που υποβάλλονται μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων δεν θα ληφθούν υπόψη.

Η Ομοσπονδία θα παράσχει στους υποψηφίους που θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο προπονητικής την απαραίτητη on-line βιβλιογραφία και το πρόγραμμα των διαλέξεων για όλα τα μαθήματα.

Το κόστος εγγραφής για την παρακολούθηση του προαπαιτούμενου για το Level 1 , “ Tennis Play Course ” είναι 120 ευρώ .

Το κόστος εγγραφής για τη συμμετοχή στο σεμινάριο προπονητικής καταβάλλεται στον τραπεζικό στον λογαριασμό της Ε.Φ.Ο.Α. ΙΒΑΝ GR97 0110 0800 0000 0806 7887 508 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Τα έξοδα μετακίνησης στον χώρο όπου θα διοργανωθεί το εκπαιδευτικό σεμινάριο επιβαρύνουν τους ίδιους τους συμμετέχοντες/υποψήφιους.

Η εισηγήτρια στο Play Tennis Course είναι η Vanja Stuhli .

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail:

vanja2104@yahoo.com ή στο email της ομοσπονδίας itfschools@efoa.gr

ITFschools Application

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Διαβάστε Επίσης

IMG FUTURE STARS 2024 στο TATOÏ Club

To TATOÏ Club υποδέχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά το τουρνουά τένις IMG FUTURE STARS και …