Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Δ.Σ Ε.Φ.Ο.Α.: Βίντεο, Προς τα Σωματεία-Μέλη, για εκπαίδευση των Εκλεκτόρων της Γ.Σ.

Αγαπητές & Αγαπητοί Συνεργάτες,

Φίλες & Φίλοι,

Παρακαλούμε δείτε το επισυναπτόμενο βίντεο, για να ενημερωθούν-εκπαιδευτούν οι Εκλέκτορες των Σωματείων-Μελών μας, σε σχέση με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.

 

Η Ε.Φ.Ο.Α., έκανε την παραγωγή του βίντεο, για την ενημέρωσή σας και αναμένει την απόφαση του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων μέχρι αύριο 23.03.2021.

Σε κάθε περίπτωση η Ε.Φ.Ο.Α. είναι έτοιμη για την εκλογή των Οργάνων Διοίκησης από τεχνολογικής άποψης και πιστεύει ακράδαντα ότι, το ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ» είναι αδιάβλητο και ταυτόχρονα διασφαλίζει τη μυστικότητα της ψήφου των Σωματείων-Μελών μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστώ όλους τους Συνεργάτες της Ομοσπονδίας, για την παραγωγή του πολιτισμένου βίντεο. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το IONIAN CHANNEL και τον τ. Πρόεδρο του Ζακυνθινού Ομίλου Αντισφαίρισης κ. Σπύρο Καμπιώτη, για την φιλική αντιμετώπιση της Ε.Φ.Ο.Α.. Ευχαριστώ τον Έφορο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο καθώς και τον Συνεργάτη Κώστα Κουτσάφτη για την μοναδική δημιουργική συμβολή τους στην παραγωγή. Ας κατηγορηθώ όμως στο κλίμα της εποχής, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά μου στην όμορφη-οικογενειάρχη τηλεπαρουσιάστρια Ελένη Κίτσιου.»

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 Αριδαία

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Σεμινάριο …