Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ενημέρωση της Οικογένειας του Τένις 04.03.21 – Παραμένουν ανοιχτές οι εγκαταστάσεις Τένις. Περιορίζεται το εύρος, ο τρόπος και το μέσο μετακίνησης, από και προς τις εγκαταστάσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ ενημερώνει την Οικογένεια του Ελληνικού Τένις ότι, συνεχίζεται η λειτουργία των εγκαταστάσεων Τένις σύμφωνα με το υπάρχον εγκεκριμένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Σε περιοχές που είναι σε επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) & ( βαθύ κόκκινο)

Αντισφαίριση – Υαλοσφαίριση : έως 4 αθλητές ή αθλούμενοι στο γήπεδο. Η παρουσία προπονητή δεν είναι υποχρεωτική, αλλά αν υπάρχει προπονητής, μπορεί να προπονεί έως 2 αθλητές ή αθλούμενους

Οι αθλητές σωματείων και αθλούμενοι πολίτες μπορούν να μετακινούνται με τον κωδικό SMS 6 (πεζοί ή με ποδήλατο).

Αναλυτικά τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γ.Γ.Α. μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://gss.gov.gr/images/odigies_athlitsmos_lockdown_04_03_2021.pdf

Ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Υπάρχει σαφής αλλαγή στον τρόπο και στο μέσο μετακίνησης, από και προς τις εγκαταστάσεις μας. Ουσιαστικά περιορίζεται σύμφωνα με την ΚΥΑ, με ότι σημαίνει αυτό από πλευράς κυρώσεων, η μετακίνηση Αθλητών/τριών και Αθλουμένων μόνο εντός Δήμου τους, περπατώντας ή χρησιμοποιώντας ποδήλατο. Είμαι βέβαιος πως και αυτή τη φορά η Οικογένεια του Ελληνικού Τένις θα ακολουθήσει πιστά τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα στο Άθλημά μας. Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ εύχομαι να τερματίσει η περιπέτεια που βιώνουμε την 16η.03.2021.»

Από το Δ.Σ. της ΕΦΟΑ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ¨ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Ανδρών  ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2024¨ Αναλυτικά η προκήρυξη …