Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024
2019 AGM ITF Conference and AGM

Επανεκλογή Σπύρου Ζαννιά στην Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης-ITF

Επανεκλέχθηκε ο Σπύρος Ζαννιάς στην Ολυμπιακή Επιτροπή της ITF, θέση την οποία κατέχει από το έτος 1999, έχοντας συμμετάσχει σε επτά Ολυμπιακούς Αγώνες, αρχής γενόμενης από την “ATLANTA 1996”.

Η πλήρης σύνθεση έχει ως εξής, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Διεθνή Ομοσπονδία Τένις-ITF:

Πρόεδρος: David Haggerty (Πρόεδρος ITF, Μέλος της ΔΟΕ)

Μέλη: Tarak Cherif (Πρόεδρος της Αφρικανικής Ομοσπονδίας Τένις), Stefan Fransson (Επικεφαλής Διαιτησίας ITF), Naohiro Kawatei (Μέλος του Δ.Σ. της ITF), Wenbin Liu (Γενικός Γραμματέας της Κινεζικής Ομοσπονδίας Τένις), Alicia Masoni de Morea (Αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής Αργεντινής), Gilles Moretton (Πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Τένις), Jeffrey Morrison (Εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Τένις των ΗΠΑ), Camilo Perez Lopez Moreira (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, Μέλος της ΔΟΕ), Mary Pierce (Μέλος του Δ.Σ. της ITF, τέσσερες τίτλοι Grand Slams), Sandi Procter (Αντιπρόεδρος της Βρετανικής Ομοσπονδίας Τένις), Ruth Wipfli (Αντιπρόεδρος της Ελβετικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Mark Woodforde (Μέλος του Δ.Σ. ITF, δώδεκα τίτλοι Grand Slams), Σπύρος Ζαννιάς (Αντιπρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας)

Παρατηρητές: Ross Hutchins (ATP), Neil Robinson (WTA)

Ο Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο David Haggerty, τους Αντιπροέδρους Katrina Adams, Bernard Giudicelli, Bulat Utemuratov, Rene Stambach και τα Μέλη του Δ.Σ. της ITF για την τιμή. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω τους επί 27 χρόνια Συνεργάτες μου στο Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., τα Σωματεία-Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α., που με τιμούν διαχρονικά με την αγάπη τους και την εμπιστοσύνη τους.»

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Αντισφαίρισης Γενικών (ΓΕ.Λ.) και Επαγγελματικών (ΕΠΑ.Λ.) Λυκείων σχολικού έτους 2023-2024

Ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η προκήρυξη του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης Γενικών Λυκείων & …