Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες ΕΦΟΑ: Ανακοίνωση

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, ο τομέας της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης υλοποίησε ένα σημαντικό τμήμα της μηχανογράφησης, οι εφαρμογές της οποίας θα τεθούν σύντομα στη διάθεση των Σωματείων και των αθλουμένων.

Απαραίτητη προϋπόθεση, για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων, καταρχήν  στο κεφάλαιο «Δήλωση αθλητή σε τουρνουά», είναι η πιστοποίηση των ενεργών αθλητών στη μηχανογραφική πλατφόρμα της ΕΦΟΑ.

Για το σκοπό αυτό παρακαλούμε τα Σωματεία μέλη της ΕΦΟΑ, όπως στείλουν στην ΕΦΟΑ, στη διεύθυνση it@efoa.gr συμπληρωμένο αρχείο σε μορφή excel, στο οποίο υποχρεωτικά θα αναγράφονται ο Αριθμός Μητρώου, το Ονοματεπώνυμο και το email του κάθε αθλητή τους.

Θα ακολουθήσει η δημιουργία Χρήστη (user) για κάθε αθλητή και η αποστολή κωδικών πρόσβασης (password) σε κάθε ένα από αυτούς.

Η απόκτηση πιστοποίησης από τους αθλητές θα τους προσφέρει πρόσβαση και στα προσωπικά τους δεδομένα.

Στα Σωματεία, τα αντίστοιχα User Name & Password θα αποσταλούν στα πιστοποιημένα  emails τους, που έχει ήδη η Ομοσπονδία.

Καταληκτική ημερομηνία της Α΄ φάσης αποστολής κωδικών η 30η Σεπτεμβρίου 2017.

Το αρχείο excel το οποίο έχει σταλεί στα Σωματεία δέχεται, σε πρώτη φάση, μόνο αθλητές και αθλήτριες juniors (γεννηθέντες από το 1999 και μετά).

Η συμπλήρωση είναι απλή:

  • Επιλέγεις Σωματείο και πατάς enter
  • Συμπληρώνεις μόνο αριθμό μητρώου, κάθε αθλητή, πατάς enter και αφού εμφανιστούν τα στοιχεία των αθλητών  συμπληρώνεις το email τους
  • Αποθήκευση και αποστολή στο it@efoa.gr

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να ζητήσουν από τα Σωματεία τους την αποστολή των emails τους στην Ομοσπονδία.

Εντός του Οκτωβρίου θα αρχίσει η υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων, παράλληλα με το υπάρχον καθεστώς και από 1/1/2018 θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Ο αγωνιστικός σχεδιασμός του 2018 θα αναφέρει αναλυτικά, όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες, οι οποίες θα είναι στη διάθεση Σωματείων και αθλουμένων.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΑ

Πληροφορίες:

Παναγιώτης Γ. Θεοδωρόπουλος

Τομέας Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης 

it@efoa.gr   

Διαβάστε Επίσης

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δευτέρα 1 Απριλίου 2024 Αριδαία

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας διοργανώνουν Σεμινάριο …