Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σπύρος Ζαννιάς: «Η Ελλάδα σημαδεύει τον Παγκόσμιο Χάρτη του Τένις»

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σταθερά ανάμεσα στους κορυφαίους του κόσμου

«Το Ελληνικό Τένις ζει μοναδικές και κορυφαίες στιγμές. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Στέφανος και η Μαρία βρίσκονται πλέον ανάμεσα στους κορυφαίους του πλανήτη. Δύο παιδιά με τεράστιες δυνατότητες, αλλά και με απίστευτα ψυχικά αποθέματα, τιμούν την Ελλάδα και το Ελληνικό Τένις. Αυτές τις μέρες συνεχίζουν την εκπληκτική πορεία των τελευταίων μηνών και είναι πρωταγωνιστές και στα διεθνή τουρνουά της Κωνσταντινούπολης και της Βαρκελώνης».

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τένις Σπύρος Ζαννιάς συνέχισε μιλώντας για τα χρυσά παιδιά του Ελληνικού Τένις:

«Η οικογένεια του τένις νοιώθει πολύ υπερήφανη για τους δύο πρωταθλητές μας και τους εύχεται ακόμα πιο ψηλά, ακόμα καλύτερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη. Τις δυνατότητες τις έχουν και ο χρόνος μετράει υπέρ τους. Συγχαρητήρια και πάλι. Αυτές τις ημέρες το Ελληνικό Τένις ζει τις κορυφαίες στιγμές της Ιστορίας του. Η Ελλάδα σημαδεύει τον Παγκόσμιο Χάρτη του Τένις».

Σήμερα Παρασκευή (27/04) ο 20χρονος Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο 63 στον κόσμο, πέτυχε την πιο εντυπωσιακή νίκη, για το Ελληνικό Τένις αποκλείοντας και τον 24χρονο Αυστριακό Ντομινίκ Τιμ, Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Σήμερα επίσης η 22χρονη Μαρία Σάκκαρη, Νο 48 στον κόσμο,  κέρδισε και την 27χρονη Ολλανδή Αράντσα Ρους και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ¨ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Ανδρών  ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2024¨ Αναλυτικά η προκήρυξη …