Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

«Η ώρα της Εθνικής Ομάδας Τένις στο Davis Cup» Διαπιστεύσεις εκπροσώπων Μ.Μ.Ε. για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Τζαμάικα στο Davis Cup

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) ενημερώνει τους εκπροσώπους του Τύπου που επιθυμούν να λάβουν διαπίστευση για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στην Τζαμάικα στο Davis Cup, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 4 & 5 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club (Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη), ότι μπορούν να στείλουν τα αιτήματα τους μέχρι και την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022 στις 15:00 στο e-mail press@efoa.gr.

Στο αίτημα θα πρέπει να αναφέρονται το ονοματεπώνυμο, το μέσο, η ιδιότητα και στοιχεία επικοινωνίας, ενώ θα συνοδεύεται και από μία φωτογραφία προς χρήση στη διαπίστευση.

Για την είσοδο στην εγκατάσταση θα πρέπει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF), να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης ή αρνητικό RapidTest (48 ωρών) ή PCR (72 ωρών), ενώ για την παρουσία στη μικτή ζώνη απαιτείται πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την παραμονή στους χώρους της εγκατάστασης.

Η παραλαβή των διαπιστεύσεων από τους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνεται στην είσοδο της εγκατάστασης τις ημέρες των αγώνων.

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Διαβάστε Επίσης

Ανακοίνωση για τα Ε1 Πρωταθλήματα

Μετά την δοκιμαστική διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων Ε1, κρίνεται επιτυχημένη η νέα μορφή τους, έγινε αποδεκτή …