Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ολοκληρώθηκαν οι Σχολές Διαιτησίας & Επιδιαιτησίας στην Πάτρα

Το διήμερο 2 και 3 Απριλίου και την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Πάτρα οι Σχολές Διαιτησίας και Πιστοποίησης Επιδιαιτητών αντίστοιχα.

 Στη Σχολή  Διαιτησίας δίδαξαν οι κ. Καζάνης Γεώργιος (White Badge Referre & Chair Umpire) και Χατζής Δημήτρης (White Badge). Στη Σχολή Πιστοποίησης  Επιδιαιτητών δίδαξαν οι κ. Καζάνης Γεώργιος (White Badge Referre Chair Umpire) και Κουτσάφτης Κωνσταντίνος (Υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης της Ε.Φ.Ο.Α.).

Τις δύο Σχολές παρακολούθησαν συνολικά 66 άτομα, τα οποία παρέλαβαν από την Ένωση 2 βιβλία με  κανονισμούς και οδηγίες, ενώ με ενέργειες του Β’ Αντιπροέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. και Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δημήτρη Καραγιαννίδη χορηγήθηκαν σε όλους τους επιμορφούμενους το επίσημο μπλουζάκι και καπέλο της Ομοσπονδίας.

Την έναρξη της Σχολής έκανε ο Πρόεδρος της Στ’ Ένωσης κ. Λουκάς Λουκάτος και την ευθύνη των Σχολών είχε η Γ. Γραμματέας της Στ’ Ένωσης η κα Άρτεμις Θεοδωροπούλου.

Οι επιμορφούμενοι παρέλαβαν τα Διπλώματα τους και εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για την άψογη διοργάνωση και τις εξαιρετικές παρουσιάσεις των επιμορφωτών. Τις απονομές έκαναν ο κ. Λουκάς Λουκάτος και ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος  Πρόεδρος της Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ Πατρών.

Το Δ.Σ. της Στ’ Ένωσης εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Β’ Αντιπρόεδρο και Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Δημήτρη Καραγιαννίδη για τις ενέργειες του που βοήθησαν να ξεπεραστούν εμπόδια για την υλοποίηση των παραπάνω Σεμιναρίων, καθώς επίσης το Δ.Σ. της Α.Ε.Τ. ΝΙΚΗ Πατρών για τη φιλοξενία της διοργάνωσης στις εγκαταστάσεις του Ομίλου.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …