Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πανελλήνιο Α/Γ: Λίστα δηλώσεων κ.λ.π. (update 19/8)

Δείτε το αρχείο με τις δηλώσεις ανδρών και γυναικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Α/Γ      ΛΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Α/Γ       ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ:

DMEN

MEN

WOMEN

Ανανέωση 19/8/14 

Λόγω της μη ύπαρξης προκριματικών στις κατηγορίες Απλού Ανδρών και Απλού Γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορίζονται τα εξής:

1. Αθλητής που δεν έχει δηλωθεί εγκαίρως δικαιούται να υπογράψει αυτοπροσώπως στην λίστα Αναπληρωματικών Επί τόπου (Alternate on site) που θα ανοίξει στον χώρο των αγώνων την Τετάρτη 20/8 στις 15.00 και θα κλείσει στις 16.00. Δεκτοί γίνονται αθλητές μέχρι την συμπλήρωση του τελικού αριθμού των 64 (μέγεθος Κυρίως Ταμπλό Πανελληνίου Ανδρών), με πρώτη προτεραιότητα σε αυτούς που έχουν βαθμολογία (με σειρά βαθμολογίας)  και δεύτερη προτεραιότητα σε αυτούς που δεν έχουν βαθμολογία (με κλήρωση). Αν παρουσιαστούν περισσότεροι αθλητές από το τελικό μέγεθος του Κυρίως Ταμπλό (64), τότε αυτοί οι αθλητές που έμειναν εκτός Κυρίως Ταμπλό δικαιούνται να υπογράψουν σε λίστα Αναπληρωματικών (Alternate) που θα ανοίγει κάθε ημέρα που θα υπάρχουν αγώνες Κυρίως Ταμπλό Ανδρών 30 λεπτά πριν την  έναρξη των αγώνων και κλείνει ακριβώς την ώρα έναρξης. Από τους αθλητές που υπέγραψαν σε αυτή τη λίστα αναπληρωματικών και μόνο από αυτούς θα γίνει η αναπλήρωση οποιουδήποτε αθλητή δεν παρουσιαστεί στον πρώτο αγώνα του στο Κυρίως Ταμπλό.

2. Αθλήτρια που δεν έχει δηλωθεί εγκαίρως δικαιούται να υπογράψει αυτοπροσώπως στην λίστα Αναπληρωματικών Επί τόπου (Alternate on site) που θα ανοίξει στον χώρο των αγώνων την Πέμπτη 21/8 στις 15.00 και θα κλείσει στις 16.00. Δεκτές γίνονται αθλήτριες μέχρι την συμπλήρωση του τελικού αριθμού των 64 (μέγεθος Κυρίως Ταμπλό Πανελληνίου Γυναικών), με πρώτη προτεραιότητα σε αυτές που έχουν βαθμολογία (με σειρά βαθμολογίας)  και δεύτερη προτεραιότητα σε αυτές που δεν έχουν βαθμολογία (με κλήρωση). Αν παρουσιαστούν περισσότερες αθλήτριες από το τελικό μέγεθος του Κυρίως Ταμπλό (64), τότε αυτές οι αθλήτριες που έμειναν εκτός Κυρίως Ταμπλό δικαιούνται να υπογράψουν σε λίστα Αναπληρωματικών (Alternate) που θα ανοίγει κάθε ημέρα που θα υπάρχουν αγώνες Κυρίως Ταμπλό Γυναικών 30 λεπτά πριν την  έναρξη των αγώνων και κλείνει ακριβώς την ώρα έναρξης. Από τις αθλήτριες που υπέγραψαν σε αυτή τη λίστα αναπληρωματικών και μόνο από αυτές θα γίνει η αναπλήρωση οποιασδήποτε αθλήτριας δεν παρουσιαστεί στον πρώτο αγώνα της στο Κυρίως Ταμπλό.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …