Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Προβάδισμα για την Τζαμάικα με 2-0 νίκες.Το Σάββατο κρίνεται η συνάντηση με διπλό και δύο μονά

Στους αγώνες του Σαββάτου θα κριθεί η προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Τένις  για άνοδο στην κορυφαία κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Davis Cup. Με την ολοκλήρωση των δύο αγώνων στο απλό η Τζαμάικα απέκτησε προβάδισμα ισάριθμων νικών στη συνάντηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα playoffs του World Group II του Davis Cup.

Αρχικώς ο Μιχάλης Περβολαράκης ηττήθηκε από τον Rowland Phillips με 6-2, 4-6, 6-3 σε έναν αγώνα που είχε διάρκεια 2 ώρες και 11 λεπτά.

Ακολούθως, ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Blaise Bicknell με 6-3, 7-5 σε 1 ώρα και 37 λεπτά.

Το Σάββατο η Εθνική Ομάδα  θα επιδιώξει την ανατροπή, καλούμενη να επικρατήσει και στους τρεις αγώνες που απομένουν, με το διπλό να ανοίγει το πρόγραμμα στις 11:00 π.μ. και τα δύο μονά να ακολουθούν.

Οι αγώνες διεξάγονται στα κλειστά γήπεδα χωμάτινης επιφάνειας στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club (Λεωφ. Ανθούσας 9, Παλλήνη).

Η συνάντηση διοργανώνεται από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) κατόπιν ανάθεσης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF) με την υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, της Περιφέρειας Αττικής και των χορηγών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης.

Η Cosmote TV μεταδίδει τηλεοπτικά τη διοργάνωση.

Η Εθνική μας Ομάδα και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαριστεί την ITF και όλους όσοι υποστηρίζουν την διοργάνωση.

Το Γραφείο Τύπου της Ε.Φ.Ο.Α.

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Κληρώσεις & Πρόγραμμα Αγώνων

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α οι κληρώσεις του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2024 Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε …