Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΩΝ Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (Ο.Α.Κ.Α.)

Η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και η Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης Η΄ Περιφέρειας διοργανώνουν Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών στην ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΦΟΑ (e-efoa).

Η σχολή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 στο Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης (ΟΑΚΑ Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά 1 Μαρούσι).

Εισηγητές θα είναι οι κυρίες Πατσουράκου Θεοδώρα &  Ταμπόση Τερέζα  (White Badge Referee) και ο κ. Κουτσάφτης Κωνσταντίνος (υπεύθυνος Τμήματος Μηχανογράφησης ΕΦΟΑ).

Στο Σεμινάριο θα διδαχθούν τα βασικά καθήκοντα και εργασίες του Επιδιαιτητή καθώς και η χρήση των ηλεκτρονικών προγραμμάτων της ΕΦΟΑ. Στο τέλος του σεμιναρίου θα γίνουν εξετάσεις και θα δοθεί Βεβαίωση ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗ για το έτος 2022 στους επιτυχόντες.

Οι κάτοχοι της Βεβαίωσης ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ για να Ενεργοποιηθούν σαν Επιδιαιτητές θα πρέπει να εργαστούν εθελοντικά σε 2 πρωταθλήματα που διεξάγονται από την ΕΦΟΑ και οι Επιδιαιτητές των 2 αυτών πρωταθλημάτων να στείλουν θετική αξιολόγηση στο diaitisia@efoa.gr

Δικαίωμα συμμετοχής

Όσοι είναι ήδη κάτοχοι του διπλώματος της Σχολής National School, χωρίς να έχουν πιστοποιηθεί, θα πρέπει μέχρι Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 να δηλώσουν συμμετοχή στο h_enosi@yahoo.gr συμπληρώνοντας την συνημμένη αίτηση και να καταβάλουν τη συμμετοχή τους στο λογαριασμό της ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR84 0140 1010 1010 0210 1908 975 (ΕΝΩΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ Η΄ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ) αναγράφοντας το όνομα του συμμετέχοντος. Με την κατάθεση των χρημάτων θα πρέπει να αποστέλλεται το αποδεικτικό κατάθεσης στο email της Η΄ Ένωσης h_enosi@yahoo.gr .

Όσοι περάσουν επιτυχώς την Σχολή National school της  12 – 13 / 11 / 22 θα μπορέσουν να δηλώσουν συμμετοχή με τη λήξη της Σχολής και να πληρώσουν επιτόπου με τη δήλωσή τους για να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών της 14/11.

Σε περίπτωση που ο αριθμός συμμετεχόντων είναι μεγαλύτερος των πενήντα θα ισχύσει όπως και με τη Σχολή National School. Θα διεξαχθεί Σεμινάριο Πιστοποίησης Επιδιαιτητών τη Δευτέρα 21/11 με τις ίδιες προϋποθέσεις. Προτεραιότητα θα έχουν πάντα οι ήδη κάτοχοι του διπλώματος National School από παλαιότερες σχολές και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποχρεωτικά τον φορητό τους υπολογιστή με εγκατεστημένο το Microsoft Excel.

Το κόστος συμμετοχής είναι 70€ (50€ διοργανωτής, 20€ ΕΦΟΑ)

Ώρα προσέλευσης και εγγραφής (πριν την έναρξη της σχολής διάρκειας μισής ώρας) : 9:00

Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της Σχολής.

Περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο της σχολής κ. Κων/νο Παπανικολάου, 6944694152

Αίτηση Πιστοποίησης Επιδιαιτητών

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ¨ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α η προκήρυξη του Open Ανδρών  ¨ΑΟ ΚΥΔΩΝΙΑΣ 2024¨ Αναλυτικά η προκήρυξη …