Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Σπύρος Ζαννιάς: Διαδικασία Ενημέρωσης προς την Οικογένεια του Τένις

Ο Πρόεδρος κ. Σπύρος Ζαννιάς και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. σας εύχονται Καλή Πρωτομαγιά,με όλα τα καλά που σηματοδοτεί η σημερινή ημέρα!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

01.05.2020

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α., από την πρώτη στιγμή που φάνηκε πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα της πανδημίας, στάθηκε δίπλα στην Οικογένεια του Τένις και ακολούθησε πιστά τις Αποφάσεις-Οδηγίες της Κυβέρνησης, ενημερώνοντας διαρκώς ολόκληρη την Οικογένεια του Τένις.

Μετά τις χθεσινές θετικές ανακοινώσεις της Κυβέρνησης, δια του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, με τη σύμφωνη γνώμη των ειδικών επιστημόνων, το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. αποφάσισε να υπάρχει καθημερινή ενημέρωση προς όλους, έτσι ώστε να πάψουν παράπλευρες ενημερώσεις και ανακοινώσεις, που μόνο κακό προξενούν στην ομαλή επανένταξη του Αθλήματός μας και στο εκ νέου σταδιακό «άνοιγμά» του.

Σήμερα,

  • Δείτε την παρουσίαση της Γ.Γ.Α. για τα όσα ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης.GGA PRESENTATION
  • Δείτε το βίντεο του Υφυπουργείου Αθλητισμού.
  • Στο επόμενο διήμερο, Σάββατο ή Κυριακή θα εκδοθεί ΚΥΑ με τα όσα θα ισχύσουν γενικά για την επανένταξη της Αθλητικής δραστηριότητας και ειδικότερα για τα Αθλήματα που ξεκινούν πιο άμεσα, η οποία θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ε.Φ.Ο.Α..
  • Η Ε.Φ.Ο.Α. έχει συντάξει και έχει στείλει στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργο Μαυρωτά το σχέδιο του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, που αφορά εξειδικευμένα στους κανόνες λειτουργίας για το Τένις και τις εγκαταστάσεις του, ώστε να εγκριθεί από την Υγειονομική Υποεπιτροπή, η οποία έχει τον συντονισμό.
  • Η Ε.Φ.Ο.Α., σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και την Γ.Γ.Α., προσπαθεί να επισπευσθούν όλες οι διαδικασίες, για να λειτουργήσουμε γρήγορα, ομαλά, χωρίς προβλήματα αλλά και με ασφάλεια.
  • Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες παρακολουθούνται από την Ε.Φ.Ο.Α και θα ενημερώνεται η Οικογένεια του Τένις.
  • Την προσεχή Κυριακή με όλες τις υπάρχουσες επίσημες πληροφορίες, θα γίνει ζωντανή ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζαννιά.

Αύριο Σάββατο, θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

Μετά τα παραπάνω, παρακαλούμε να «κατέβουν» από τα ηλεκτρονικά μέσα όλες οι ανακοινώσεις, που έχουν αναρτηθεί. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται μόνο από επίσημα χείλη!

Ευχαριστούμε,

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α.

Από το γραφείο Τύπου

 

 

Διαβάστε Επίσης

Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Αντισφαίρισης σχολικού έτους 2023-2024: Προσωρινές Λίστες Αποδοχής Update 27.3.24

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προσωρινές λίστες αποδοχής του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος 2023-2024 Για να …