Δευτέρα , 4 Μάρτιος 2024

2nd Balkan Tennis Tournament

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του 2nd Balkan Tennis Tournament που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Σερρών με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών. Συμμετείχαν 76 αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας (Ρόδο, Τρίπολη, Ηγουμενίτσα, Λάρισα, Αθήνα Ορεστιάδα, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Καβάλα, Θεσσαλονίκη), από τη Βουλγαρία και την Π.Γ.Δ.Μ. οι οποίοι κατά τις τέσσερεις ημέρες του τουρνουά διακρίθηκαν τόσο για τις αθλητικές τους ικανότητες όσο και για το σπάνιο ήθος τους. Στις απονομές του τουρνουά παρευρεθήκαν ο Δήμαρχος Σερρών κος Π. Αγγελίδης, o Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. κος Μ. Χατζημαργαρίτης και ο Έφορος Αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κος Ιωαν. Αθαναηλίδης οι οποίοι συνεχάρησαν τους αθλητές και τους προπονητές για τις προσπάθειες τους και έδωσαν την υπόσχεση στον πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου κο Αρ. Γραμματόπουλο για την περαιτέρω ενίσχυση της διοργάνωσης η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την πόλη των Σερρών.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α κο Σπ. Ζαννιά για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην οργανωτική επιτροπή εντάσσοντας το τουρνουά στο αγωνιστικό ημερολόγιο της ομοσπονδίας, τους χορηγούς για την έμπρακτη στήριξη τους, τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των ξενοδοχείων Elpida Resort and Spa και Galaxy για την άψογη φιλοξενία – διαμονή  και διατροφή των αθλητών και όλους  τους προπονητές – αθλητές – συνοδούς για τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Όλοι οι συμμετέχοντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 3rd Balkan Tennis Camp and Tournament που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο του 2018 και πάλι στην πόλη μας.

Για την Οργανωτική Επιτροπή

ΑΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Προέδρος Δ.Σ. Σ.Α.Σερρών

 

 

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις 2ου Ε1 10ης εβδομάδας 2024

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις του 2ου Ε1 της 8ης εβδομάδας 2024 που θα …