Σάββατο , 3 Ιούνιος 2023

5th Hellenic Zeus: Ελληνικές επιτυχίες σε Άνδρες και Γυναίκες

Aρκετές ελληνικές επιτυχίες περιελάμβανε η σημερινή ημέρα της τέταρτης εβδομάδας του 5th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε τον Βούλγαρο Plamen Milushev με 6-2, 6-1 και πέρασε στον 2ο γύρο. Εκεί προκρίθηκε και ο Χάρης Καπόγιαννης ο οποίος λύγισε τον Γερμανό Florian Barth με 6-2, 4-6, 6-2. Ο Κωνσταντίνος Μίκος αποκλείστηκε από τον Σέρβο Miki Jankovic με 6-4, 6-2.

Στο Διπλό οι Αλέξανδρος Γιακούποβιτς/Μάρκος Καλοβελώνης προκρίθηκαν στα προημιτελικά μετά τη νίκη τους επί των Γερμανών Barth και Raab με 6-2, 6-2. Στις Γυναίκες η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου νίκησε στον 1ο γύρο του Απλού την Σέρβα Bojana Marinkovic με 6-1, 6-3 ενώ με την Vendula Zovincova (Τσεχία) προκρίθηκε στα ημιτελικά του Διπλού κερδίζοντας τις Steffi Distelmans (Bέλγιο)/Veronika Kolarova (Τσεχία) με 6-1, 6-4.

Στον αντίποδα, η Αγνή Στεφάνου ηττήθηκε από την Βελγίδα Steffi Distelmans με 4-6, 6-3, 6-4 και η Μάρθα Ματούλα από την Nevena Selakovic (Σερβία) με 6-1, 6-3.

Διαβάστε Επίσης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ …