Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

5th Hellenic Zeus: Νικητές οι Μάρκος, Αλέξανδρος

Mε ένα τίτλο και μια πρόκριση σε τελικό για τα ελληνικά χρώματα ολοκληρώθηκε η έκτη μέρα της τέταρτης εβδομάδας του 5th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Οι Μάρκος Καλοβελώνης, Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησαν στον τελικό του Διπλού τους Alexis Musialek (Γαλλία) και Sander Gille (Bέλγιο) με 7-6(1), 7-6(4) και σήκωσαν το τρόπαιο. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει αύριο η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου η οποία κερδίζοντας την Βελγίδα Steffi Distelmans με 6-0, 6-1 προκρίθηκε στον τελικό του Απλού όπου θα αντιμετωπίσει την Dalma Galfi (Ουγγαρία).

Στα προκριματικά της πέμπτης εβδομάδας ο Άγγελος Βενιζέλος κέρδισε τον Άγγλο Matthew Hingley με 6-4, 7-5, ο Γιάννης Μπροκάκης  τον Παντελή Ιωαννίδη με 6-3, 6-2, ο Παναγιώτης Καζανίδης τον Ρώσο Nikita Kozlov με 7-5, 6-0. Ηττήθηκαν ο Νίκος Πατρίκιος από τον Νορβηγό Sindre Hellesmark με 7-5, 7-5 και στις Γυναίκες η Μαρία Μαρνέλλου από την Milica Sljukic με 6-2, 6-3.

Διαβάστε Επίσης

Παράταση Μετεγγραφών

Μετά από αιτήματα πολλών Σωματείων-Μελών, παρατείνεται μέχρι την 4η.12.2023, η προθεσμία μεταγραφών αθλητών/τριών. Παρακαλούνται τα …