Δευτέρα , 27 Σεπτέμβριος 2021

5th Hellenic Zeus: Τέσσερις ελληνικές προκρίσεις

Τέσσερις προκρίσεις για τις ελληνικές ρακέτες σήμερα στην πέμπτη εβδομάδα του 5th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου. Ο Αλέξανδρος Γιακούποβιτς νίκησε τον Βούλγαρο Petar Trendafilov με 6-2, 6-3 και ο Μάρκος Καλοβελώνης τον Κωνσταντίνο Μίκο με 6-2, 3-6, 6-0.

Στις Γυναίκες η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε την Γαλλίδα Marine Partaud με 6-3, 4-6, 6-2. Σε άλλα ματς των Γυναικών η Natalie Cvackova (Τσεχία) νίκησε την Ευαγγελία Κοκκινάκη με 6-1, 6-0 και η Nevena Selakovic (Σερβία) την Αγνή Στεφάνου με 6-3,  4-0 εγκ.

Στο Διπλό οι Μάρκος Καλοβελώνης και Αλέξανδρος Γιακούποβιτς απέκλεισαν τους Ισραηλινούς Daniel Cukierman και Daniel Skripnik με 6-3, 6-4 και προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …