Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021

6th Hellenic Zeus (εβδ. 2): «Κλείδωσε» το ελληνικό τρεμπλ

Δυο τίτλους κατέκτησαν σήμερα οι ελληνικές ρακέτες στα τουρνουά της δεύτερης εβδομάδας του 6th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Οι Αλέξανδρος Γιακούποβιτς και Μάρκος Καλοβελώνης διπλασίασαν τις επιτυχίες τους (είχαν κερδίσει και την 1η εβδομάδα) με τη νίκη τους στον τελικό του Διπλού επί των Ρουμάνων Patrick Grigoriu και Costin Paval, με 2-6, 7-5, 10-5.

Το ίδιο και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου και η Ρωσίδα Anastasiya Komardina που κέρδισαν τις Σέρβες Barbara Bonic και Tamara Curovic, με 6-2, 6-3. Οι ελληνικοί τίτλοι στην 2η εβδομάδα θα γίνουν σίγουρα τρεις καθώς στον τελικό του Απλού Γυναικών θα αναμετρηθούν η Μαρία Σάκκαρη και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Η Σάκκαρη διέλυσε στα ημιτελικά τη Γερμανίδα Anna Zaja με 6-0, 6-1 ενώ η Γραμματικοπούλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Σλοβάκας Viktoria Kuzmova, με 6-1, 6-2.

Διαβάστε Επίσης

Davis Cup 2021: Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. Δημήτρη Σταματιάδη για την προσπάθεια ανόδου της Εθνικής Ομάδας στο World Group I

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) Δημήτρης Σταματιάδης, ενόψει των αναμετρήσεων της Εθνικής …