Σάββατο , 2 Δεκέμβριος 2023

6th Hellenic Zeus (εβδ.6): Ο Σχινάς στο κυρίως ταμπλό

Ο Στέφανος Σχινάς ξεπέρασε τη δοκιμασία των προκριματικών και θα συμμετάσχει στο κυρίως ταμπλό της 6ης εβδομάδας του 6th Hellenic Zeus ITF Pro Circuit, που διεξάγεται στο Lyttos Beach στην Χερσόνησο Ηρακλείου.

Στον τελικό γύρο ο 17χρονος τενίστας νίκησε τον Masayoshi Ono (JPN), με 6-7 (2), 6-2, 6-1. Αντίθετα ο Σταμάτης Καπίρης ηττήθηκε από τον Αμερικανό Alexander Centenari, με 6-2, 6-4 και έμεινε εκτός κυρίως ταμπλό.

Η Ευαγγελία Κοκκινάκη η οποία προερχόταν από τα προκριματικά, έχασε στον 1ο γύρο από την Ταϊλανδέζα Helen De Cesare με 6-2, 6-3. Το ίδιο και η Αναστασία Ρεντούλη από τη Ρωσίδα Ksenia Gaydarzhi, με 6-4, 6-3.

Την ήττα στο Διπλό γνώρισαν η Ρεντούλη και η Βουλγάρα Gabriela Mihaylova από τις Kimberly Birrell (AUS) / Elena-Teodora Cadar (ROM) με 6-1, 6-2 και η Σταματία Φαφαλιού με την Αμερικανίδα Carolyn Xie από τις Yoshimi Kawasaki (JPN)/Daiana Negreanu (ROM) με 6-3, 6-3.

Διαβάστε Επίσης

Παράταση Μετεγγραφών

Μετά από αιτήματα πολλών Σωματείων-Μελών, παρατείνεται μέχρι την 4η.12.2023, η προθεσμία μεταγραφών αθλητών/τριών. Παρακαλούνται τα …