Δευτέρα , 22 Απρίλιος 2024

801 Αθλητές , από 52 χώρες, από τις 5 Ηπείρους , στα 12 τελευταία Διεθνή Πρωταθλήματα στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκαν από την ΕΦΟΑ, με μεγάλη επιτυχία, τα 12 διεθνή βαθμολογούμενα  πρωταθλήματα , 6 Ανδρών & 6 Γυναικών στο Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι συμμετοχές στα 12 τελευταία Πρωταθλήματα ήταν 801 αθλητές και αθλήτριες από 52 χώρες και από τις πέντε Ηπείρους, εκ των οποίων 109 Ελληνικές συμμετοχές.

Ξεχώρισαν στους Άνδρες οι Μιχάλης Περβολαράκης (ΑΟΑ Φιλοθέης) , Μάρκος Καλοβελώνης (ΟΑ Αθηνών)  , Πέτρος Τσιτσιπάς (ΟΑ Γλυφάδας) , Ελευθέριος θεοδώρου (ΑΟΑ Φιλοθέης) και Αριστοτέλης Θάνος (ΑΟΑ Ηλιούπολης) με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν τίτλο στο διπλό.

Στις Γυναίκες ξεχώρισαν οι , Άννα Αρκαδιανού (ΟΑ Αθηνών) , Γαλάτεια Μεσοχωρίτου (ΟΑ Τούμπας) και Μαρία Κάλλιστρου (ΑΕΤ Νίκη Πατρών).

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Εκ μέρους του Δ.Σ., της Εθνικής Επιτροπής Διοίκησης, των Ενώσεων και ολόκληρης της Οικογένειας του Ελληνικού Τένις θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες αθλητές/τριες, το ξενοδοχείο Lyttos Beach και ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη του Παντελή Σαπουνάκη, καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν σε όλες τις Διεθνείς Διοργανώσεις και να τους εκφράσω θερμά συγχαρητήρια, για τις άψογες διοργανώσεις που υλοποίησαν, δεχόμενοι την ευαρέσκεια των υπερκείμενων Διεθνών Οργανισμών, της  Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και των 5 Ηπειρωτικών Ομοσπονδιών.

Με τα Πρωταθλήματα αυτά κλείνει για το 2019 ο κύκλος των 59 Διεθνών Διοργανώσεων που μετρούν στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή κατάταξη και υλοποίησε με επιτυχία η Ε.Φ.Ο.Α με τη συμμετοχή 3000 αθλητών/τριών από τις 5 Ηπείρους. Επιπλέον, έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχουν , να βαθμολογηθούν και να αποκτήσουν διεθνή εμπειρία με χαμηλό κόστος στην πατρίδα τους οι Έλληνες αθλητές/τριες.

Για το 2020 η Ε.Φ.Ο.Α έχει προγραμματίσει άλλα 6 διεθνή πρωταθλήματα juniors και άλλα 12 διεθνή πρωταθλήματα Ανδρών- Γυναικών , σύνολο 77 διεθνείς διοργανώσεις.

Διαβάστε Επίσης

Προσωρινός πίνακας εισακτέων & απορριπτέων για τη Σχολή Προπονητών Αντισφαίρισης , Τοιχοσφαίρισης & Ξυλορακέτας Γ΄Επιπέδου

Στο παρακάτω αρχείο μπορείτε να δείτε τον προσωρινό πίνακα εισακτέων και απορριπτέων για τη σχολή …