Τρίτη , 16 Ιούλιος 2024

Ανακοίνωση για την απονομή των διπλωμάτων των Σχολών Προπονητών Αθήνας & Θεσσαλονίκης

Ανακοινώνεται ότι η απονομή των διπλωμάτων της Σχολής Προπονητών Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, την προσεχή Τρίτη 21/07/2015 και ώρα 20:00. Η διεύθυνση του Ο.Α. Θεσσαλονίκης είναι Κύπρου 12, Βυζάντιο, Καλαμαριά.

Η απονομή των διπλωμάτων της Σχολής Προπονητών Αθήνας θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης, την προσεχή Πέμπτη 23/07/2015 και ώρα 20:00. Η διεύθυνση του Δημαρχιακού Μεγάρου είναι Σοφ. Βενιζέλου 114 & Πρωτόπαππα, Ηλιούπολη.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και ολόκληρης της οικογένειας του Τένις θέλω να συγχαρώ για ακόμη μία φορά όλους όσους συμμετείχαν στην διαδικασία πραγματοποίησης των Σχολών. Κύκλοι, που για ιδιοτελείς σκοπούς επιθυμούν να «καταλάβουν» την Ομοσπονδία, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους επιτυχώς αποφοιτήσαντες προπονητές σε βάρος όλων μας. Λαϊκίζοντας άκρατα, μη σεβόμενοι την δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε και εξοστρακίζοντας την Ελληνική Περιφέρεια, καλούν τους επιτυχόντες προπονητές να παραλάβουν τα διπλώματά τους από συγκεκριμένο γραφείο της Γ.Γ.Α., χωρίς καμία προηγούμενη συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς.  Οι ανωτέρω εκδηλώσεις και η οργανωμένη απονομή των διπλωμάτων συνάδουν με το υψηλό επίπεδο των Σχολών και παράγουν πολιτισμό.»

Διαβάστε Επίσης

J60 CORFU THEODOROS KALANTZIS CUP

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Ιουνίου το Διεθνές Πρωτάθλημα “J60 CORFU THEODOROS KALANTZIS CUP” …