Τρίτη , 6 Δεκέμβριος 2022

Ανακοίνωση για τις Σχολές Προπονητών Αθήνας & Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία αποστολής των ποινικών μητρώων από τα ανά την Ελλάδα Πρωτοδικεία για τις Σχολές Προπονητών Αθήνας – Θεσσαλονίκης.

Η Γ.Γ.Α. σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Α. θα προγραμματίσει άμεσα δύο εκδηλώσεις, μία στην Αθήνα και μία στην Θεσσαλονίκη, για την απονομή των πτυχίων στους επιτυχόντες των Σχολών.

Θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Ευχαριστούμε διαχρονικά τους Υφυπουργούς Πολιτισμού και τους Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού, που βοήθησαν στο να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία και είμαι βέβαιος ότι η διαρκής επιμόρφωση των προπονητών σε όλα τα αθλήματα, συμβάλει στην αναβάθμισή τους και στη συμμετοχή περισσότερων αθλουμένων στην παραγωγική διαδικασία του αθλητισμού. Ευχαριστούμε ακόμη τους εργαζόμενους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, τους εργαζόμενους της Ε.Φ.Ο.Α., τους διδάξαντες καθηγητές στις δύο Σχολές, τους συμμετέχοντες υποψηφίους προπονητές και την Εφορεία Αγωνιστικού, για το υψηλό επίπεδο των Σχολών.”

Από το Γραφείο Τύπου

Διαβάστε Επίσης

Προκηρύξεις Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών Α΄& Β΄Εθνικής (Βορράς-Νότος) κατηγορίας 2022- Τελική Φάση

Ανακοινώθηκαν από την Ε.Φ.Ο.Α. οι προκηρύξεις για την Τελική Φάση του Πανελληνίου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών …