Σάββατο , 15 Ιούνιος 2024

Απάντηση της Ε.Φ.Ο.Α σε καταγγελία του Α.Ο.Α.Αργυρούπολης

Την 17η Απριλίου 2016 υπέπεσε τυχαία στην αντίληψη της Οικογένειας του Τένις αναρτημένη  σε μπλόγκ καταγγελία του Α.Ο.Α. Αργυρούπολης, δια του Προέδρου της Γιώργου Καλογερά με θέμα : «Παραβάσεις Νομικών και Καταστατικών διατάξεων της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), κατά την Γενική Συνέλευση της Έδεσσας, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016.».

Η ανωτέρω καταγγελία έγινε προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή, τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και κοινοποιήθηκε στον έγκριτο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ κ. Κυριάκο Θωμαϊδη.

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. κατά τη συνεδρίαση του την 22 Απριλίου 2016 προχώρησε σε αποφάσεις για την συγκεκριμένη καταγγελία , η οποία κατά παράβαση κάθε δεοντολογίας δεν είχε κοινοποιηθεί στην Ε.Φ.Ο.Α.  και θίγει το μεγαλύτερο μέρος των Σωματείων – Μελών της Ε.Φ.Ο.Α.

Παρατίθεται το Πρακτικό του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Νο 243 και προς αποκατάσταση της αλήθειας παρατίθενται τα πραγματικά στοιχεία για τα Σωματεία – Μέλη της Ε.Φ.Ο.Α. σε σχέση με την αθλητική τους δραστηριότητα  και τις αθλητικές αναγνωρίσεις τους.

Για να δείτε το απόσπασμα πρακτικών του Δ.Σ της Ε.Φ.Ο.Α, την αθλητική δραστηριότητα των σωματείων καθώς και τα σωματεία με αθλητική αναγνώριση πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΔΣ ΕΦΟΑ 22.4.2016

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Διαβάστε Επίσης

Προκήρυξη Open Ανδρών ΠΑΥΛΕΙΑ 2024

Ανακοινώθηκε από την Ε.Φ.Ο.Α. η προκήρυξη για το Open Ανδρών Παύλεια 2024 Για να δείτε την …