Με Ελληνικό χρώμα βάφτηκε ο τελικός του διπλού του Crete Challenger 2, καθώς οι Στέφανος Σακελλαρίδης και Πέτρος Τσιτσιπάς επικράτησαν με 2-0 σετ των Σιμάκιν/Στίβενσον. Είναι ο πρώτος τίτλος σε Τσάλεντζερ τουρνουά που κατακτούν μαζί οι δύο Έλληνες πρωταθλητές και μάλιστα σε ελληνικό έδαφος!
Ο κ. Απόστολος Τσιτσιπάς διοργανωτής των αγώνων, βράβευσε τον Έφορο της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Πέτρο Τσαρκνιά για την πολύτιμη αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. στις δύο διοργανώσεις ATP CRETE CHALLENGER 2025.
Οι διοργανώσεις ATP Challenger, οι οποίες επανέρχονται στην Ελλάδα μετα από δεκατρία χρόνια, αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία, για Έλληνες και ξένους παίκτες να ανταγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, βελτιώνοντας τη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη.
Ο τελικός στα μονά που θα διεξαχθεί αύριο 16/3/25, θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, ανάμεσα στους Φενερίκο Σίνα (νίκησε 2-0 σήμερα τον Ασλάν Καράτσεφ) και Ντίμιταρ Κουζμάνοφ (επικράτησε 2-0 του Κριστόφ Νεγκρίτου).
Οι αγώνες καλύπτονται από το Challenger TV της ATP (https://www.atptour.com/en/atp-challenger-tour/challenger-tv/), ενώ ο τελικός του μονού αύριο Κυριακή θα καλυφθεί ζωντανά από τον Official Broadcaster COSMOTE TV.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Φ.Ο.Α